GABBIANO Измивна фризьорска колона Gabbiano London

1678,14 лв.
Доставка 5,00 лв.,В наличност
Препоръчана оферта yorda-bg.com

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

В наличност • Един вариант5,00 лв.0 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
GABBIANO

Параметри на продукта

Производител
GABBIANO

Описание на продукта

Защо да се задоволявате с обикновено, когато можете да имате изключително? Представяме ви "Измивна фризьорска колона Gabbiano London" - синоним на стил и функционалност във вашето фризьорско студио.

Създадена с мисъл за професионалистите, тази колона предлага комфорт и лукс както за клиентите, така и за фризьорите. Оборудвана с удобна керамична мивка, която се регулира според нуждите на клиента, и мека облегалка, тя гарантира неповторимо изживяване при всяко посещение. Италианският дизайн и висококачествените материали осигуряват дълготрайност и лесна поддръжка, което е от съществено значение за интензивната работна среда.

Независимо дали вашите клиенти са млади професионалисти, заети родители или пенсионери в търсене на момент на релакс, "Измивна фризьорска колона Gabbiano London" е проектирана да отговори на техните очаквания за висок стандарт и персонално обслужване. Вашето пространство ще бъде трансформирано в оазис на красотата, където всяко посещение е повече от грижа за косата - то е истинско преживяване.

Инвестирайте в качество, което ще бъде оценено от вашите клиенти и ще допринесе за успеха и репутацията на вашия бизнес. "Измивна фризьорска колона Gabbiano London" не е просто оборудване, то е заявка за стил, професионализъм и грижа за клиента.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.