BodyCare Колариум Bodycare COLLAGEN+

TOP 4 в категории Солариум

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

BodyCare Колариум Bodycare COLLAGEN+

14 900,00 лв.
Безплатна доставка, Информация в магазина
Препоръчана оферта SportenSklad.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазинаБезплатно11 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
BodyCare

Параметри на продукта

Производител
BodyCare

Описание на продукта

52 Лампи: 26бр; 180W /3,3%UVB/ + 26бр КОЛАГЕНОВИ ЛАМПИ /за тях прочети най-отдолу.
Продължителност на процедурата 10-25мин.
Излъчването се контролира от високо ефективни електронни баласти, които осигуряват красив равномерен тен дори и при намалена консумация на енергия.

Серийно получавате:

-Елепсовидна форма, единствено позволяваща да се добие равномерен тен.

-Удобна кабина с ръкохватки за ръцете за повече удобство и заемане на централно място.

-Една врата и малко разстояние между лампите за максимална ефективност.

-Многостепенно регулиерума вентилация с дебит - 5200 м3h

-Стерео колони Pioneer

-Старт и стоп функция от солариума.

-Електронен брояч вътре.

-Плексигласова защитна плоча на лампите със 100% UV пропускливост.

-Цвят по избор: сив, червен, син

- цена без ддс

Размери 220см x 100 x 110cm, 350кг, 10kW, трифазен

Произведено в ЕС

КОЛАГЕНОВИ ЛАМПИ : специално разработените колагенови лампи възстановяват втвърдения с течение на годините колаген в кожата. Кожата Ви възвръща еластичността си, подобрява видимо структурата си, хидратира се . Дребните бръчки изчезват. Вие видимо се подмладявате.

Тук ще намерите някои често задавани въпроси относно фото био стимулациятас колагенови лампи.

Какви са причините за състаряване на кожата?

Кожата се състарява поради много причини. Запасите от нутрини? В епидермиса ( горния слой на кожата ) започват да намаляват след 25 годишна възраст , в резултат на което кожата започва да изглежда уморена , бледа и неравна. Колкото повеча хората остаряват , толкова по – малко клетки произвеждат колаген , метаболизмът се забавя , а резултатът е продължаващо намаляване на количеството колаген в кожата. Когато колагена намалее , кожата започва да гупи еластичността си , а това основната причина за появата на бръчки.

Как работи фото био стимулацията?

Клагеновите лампи излъчват специална светлина , която се абсорбира от кожата? и стимулира формирането на колаген и еластин. Клиничните изследвания показват , че това може да ускори регенерацията на клетките в кожата със 150 – 200 процента. Същевременно с това запасите от нутрини в епидермиса нарастват , в резултат на което кожата става по – здрава и стегната.

Какъв резултат мога за очаквам?

Резултатът от колагеновата терапия за разкрасяване е пряко свързан с възрастта Ви и моментното състояние на кожата ви. Изследванията показват , че повече от половината участници в проучването забелязват намаляване на бръчките и стягане на кожата само след десет процедури. Промяната била видима при всички участници след 30 процедури. Кожата им по цялото тяло била по – мека и еластична. Процесът на цинтезис между колагена и еластина продължава дори след прекратяване на процедурите.

Как мога да постигна целта си?

Най – добрият резултат може да се постигне само чрез постоянни колагенови процедури за период от минимум 12 седмици. Този период може да се намали , ако използвате висококачествена козметика за Вашата кожа. За по – младите клиенти препоръчваме около 10 процедури за заздравяване на кожата и за защита.

За малко по – възрастните желаещи , които искат за освежат кожата си и да заличат първите признаци на остаряването , препоръчваме 12-14 процедури. Около 20 процедури са препоръчителни за клиенти , които искат да намалят бръчките и състаряването на кожата си. Възможно е Вашият личен терапевтичен план за постигане на идеалния за Вас резултат да се различава от нашите препоръки.

Как мога да запазя резултатите , които съм постигнал?

След като вече веднъж сте завършили колагеновите си процедури , можете лесно да запазите резултата от тях. Необходимо е единствено отново да се подлагате на процедури по 2-4 пъти в месеца и да използвате продукти за защита на кожата.

Колко дълга е всяка процедура?

Процедурата трае средно около 10-20 минути.

С какво лечението чрез колагенови лампи превъзхожда останалите типове на лечение?

За разлика от останлите технологии за подмладяване на кожата ( в т. ч. Лазерната терапия ), процедурите с колагенови лампи не ожулват , не изаграят и не напукват кожата. Няма риск от възпаления и зачерваване. Червено – лъчовата терапия е една от терапиите , които нежно заличават симптомите на състаряване на кожата като бръчки и не стегната кожа.

Може ли колагеновата терапия да се използва като лечение срещу целулита?

Няма научни доказателства , че колагена може да се справи с целулита , но Whole Body Vibration – терапията ( комбинация от специални тренировки , извършващи се върху вибрираща повърхност , и процедури с колагенови лампи, част от солариумите внасяни от Соларшоп предлагат тази екстра ) може да спомогне премахването на целулита.

Подходяща ли е тази терапия за всеки?

Процедурите с колагенови лампи са безвредни и подходящи за всякакъв тип кожа. Желаещите , които са под 18 годишна възраст , бременните , страдащите от епилепсия , повишена чувствителност към светлина или използват лекарства , които повишават чувствителността към светлина трябва да се въздържат от колагеновите процедури. Терапията Whole Body Vibration трябва да се избягва от хора , претърпяли операция , страдащи от сърдечни заболявания или костни болести , бременни и от такива , които имат възпаление на костите и ставите. Ако не ст есигурни дали можете да се подложите на тази терапия , консултирайте се с Вашия лекар. За разлика от лазерите и IPL апаратите колагеновата терапия не уврежда кожата, а се постигат подобни резултати.

Нужно ли е да се носят защитни очила?

Препоръчваме носенето на защитни очила по време на процедурите , за да могат очите Ви да имат защита срещу ярката светлина.

Червените лъчи , използвани при колагеновата терапия сравними ли са с тези на слънчевата светлина?

Не. При тази терапия червените лъчи са на честота 633нм. Този светлинен спектър не съдържа нито UV-A , нито UV-B.

Как да подготвя кожата си за колагеновата терапия?

За да си подсигурите най – добрия възможен резултат трябва предварително напълно да почистите кожата си. Също така трябва да махнете всичките си бижута преди процедура. Не не нужна никаква друга подготовка.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.