Blumfeldt Korinth, декоративен фонтан, градински фонтан, соларен 3 W панел, LED, пясъчна оптика (SOL1-Korinth) (SOL1-Korinth)

100 %
671,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта electronic-star.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина86 % • 6038 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Мнения

  Проверен клиент Panos

  , закупен в electronic-star.bg

  Препоръчан продукт

  100 %

  Very satisfied

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Описание на продукта

Впечатляващ декоративен фонтан подходящ за екстериор и интериор с атмосферна водна игра - център на гледките във всяка градина. Пелопонески цъфтеж: здрав полиресзин в оптиката на пясъчник с водни каскади на четири етажа и пиедестал. Модерна технология: Независимо захранване от електрическата мрежа  благодарение на 3 W соларен панел, мини помпа с поток от 250 л / ч и вградено LED осветление. Източникът на живот в древния свят: градинският фонтан Blumfeldt Korinth носи древна Гърция във вашия дом. Както интериорът, така и екстериорът преобладават четирите етажа, през които претича  източника на вода с магическия оптичен момент върху пясъчник. Фонтанът на градината Blumfeldt Corinth ще добави към градините, терасите или двора едно антично докосване. Фонтанът е изработен от здрава Polyresin в оптика пясъчник е комбинацията от пясъчник и синия източник на вода, напомня за популярният проток между Пелопонеския полуостров и континентална Гърция. Водата протича през четири етажа образува заоблени съдове, бълбукане на вода чрез купата и очарова сетивата. Малка, но мощна помпа с поток от 250 литра на час гарантира, че не е нужно постоянно да напълвате вода. Като нощно осветление фонтана съдържа малка LED диоден светлинен венец, който  придава на водата искряща светлина. Всичко това, обаче, не пречи на високата мощност: фонтанът не е свързан към електрическата мрежа за захранване, а се захранва с 3 W слънчев панел, който запазва околната среда и пести портфейла ви. Дългият кабел за захранване и щифтът за заземяване с дължина 30 см осигуряват оптимално поставяне на панелите за най-добри светлинни условия. Панелът освен захранване на помпата също така зарежда вътрешната 7.4 V / 2000 mAh батерия, която осигурява леко бълбукане и през нощта. Когато водата се издига през наклонените съдове, фонтанът "Blumfeldt" в Korinth ще донесе в градината ви античен бриз.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Оценка на продукта

1клиента препоръчват този продукт
0клиента не препоръчват този продукт
100 %
средно от 1 отзива
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×

  Проверен клиент Panos

  , закупен в electronic-star.bg

  Препоръчан продукт

  100 %

  Very satisfied