Blumfeldt Liquitorre XL, соларен фонтан, 200 л/ч, слънчев панел, 2 W, акумулатор, LED, polyresin (SOL1-Liquitorre XL) (SOL1-Liquitorre XL)

314,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта electronic-star.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина86 % • 6063 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Описание на продукта

Водна кула: мистичният воден свят на фонтана Blumfeldt Liquitorre XL превръща градината или терасата в релаксираща среда за очите и ушите - очарователна комбинация от бълбукаща вода, блестящо осветление и кръгли форми. С деликатното бълбукане на декоративният фонтан Blumfeldt Liquitorre XL ще се отпусне още по-приятно. Фонтанът с невероятно лекият и изключително здрав полирезин е оформен така, че деликатно да наподобява кула с водна каменна топка, поставени върху себе си. Това впечатление допълнително се засилва от течащата вода, която извира от най-високата точка и леко преминава през външната обвивка обратно в долният съд. Сменящото се осветлението с четири бели LED диода в извора създават блестящи проблясъци, напомнящи за слънчевата светлина, която се разбива в повърхността на водния поток. Когато говорим за слънцето: градинският фонтан на Blumfeldt Liquitorre XL е не само изключително здрав и устойчив на атмосферни влияния и ултравиолетовото излъчване, но и напълно независим от електрическата мрежа! Светлината и водната помпа придобиват енергия директно от слънцето чрез слънчев панел с мощност 2 W и размер от 300 cm2. Това означава, че слънцето задвижва фонтана през деня и едновременно зарежда интегрирана 3.7 V / 2 Ah батерия, която позволява до 8 часа работа през нощта. Благодарение на изключително дългият кабел, който незабележимо преминава през страничните отвори на соларния фонтан, фонтанът Blumfeld tLiquitorre XL може да бъде поставена наистина навсякъде. Всички части са устойчиви на атмосферни влияния и могат да останат на открито дори при неблагоприятни климатични условия. Център на вниманието във вашата градина с красиви форми и вода: градинския фонтан Blumfeldt Liquitorre XL правръща градината в мистично място за почивка.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.