JJ's Маска при косопад 500 мл. Energy Mask (04263)

TOP 26 в категории Средства против косопад

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

JJ's Маска при косопад 500 мл. Energy Mask (04263)

17,36 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта Еmagazinche професионална козметика

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина100 % • 321 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
JJ's

Параметри на продукта

Производител
JJ's

Описание на продукта

Маска подходяща за изтощена, слаба и склон­на към косопад коса. , с комплекс за стимулиране на растежа й.  Формулата, обогатена с екстракти от грозде и черен орех, ревитализира скалпа и предотвратява косопада.  Интензивно подхранва и насърчава растежа на здрава и силна коса.  придава на косата жизнен вид.  При ежедневната употреба косата е мека и блестяща.  Веган формула.  Без жестокост.

Начин на употреба: Нанесете п дходящо количество JJ's Energy Hair Loss маска върху влажна коса.  Разнесете по дължините и краищата на косата, масажирайте.  Оставете да действа 3-5 минути и след това изплакнете обилно косата.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.