Bosch MUM 55761

706,99 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта Pepita.com

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина0 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Мощност
900 W
Обем на купата
3.9 л
Брой степени
7
Включване с докосване
Да
Заключване за сигурност
Да
Дисплей
не

Параметри на продукта

Производител
Мощност
900 W
Обем на купата
3.9 л
Брой степени
7
Включване с докосване
Да
Заключване за сигурност
Да
Дисплей
не

Описание на продукта

Bosch MUM55761 - кухненски робот за миксиране. Кухненски робот с първокласен дизайн – истински многофункционален, лесен за използване уред с гарантирано качество от Bosch. Мощният 900 W мотор на Bosch е идеален за бързи резултати при печене и готвене, лесна обработка на дори по-тежки теста. Автоматична позиция позволява лесно пълнене на купата. Роботът-миксер дължи голямата си гъвкавост на разнообразието от аксесоари с високо качество. Съдържа и сладкарски комплект: с приставки за разбиване бъркане и кука за месене на тесто, които гарантират винаги перфектни резултати. Лесно повдигане на рамото: Лесно удобно движение на мултуфункционалното рамо с 3 степени на задвижване, с натискане на един бутон. Вижте още продукти от  " Кухненски роботи "!

Технически характеристики на Bosch MUM55761 - кухненски робот за миксиране:

- мощност: 900W
- вместимост на купата: купа от неръждаема стомана с обем 3,9 л, до 2 кг меко тесто / 1,5 кг твърдо тесто
- приставка за месене на тесто
- миксер: 3D PlanetaryMixing
- бъркалки
- скорости: 7
- блендер: 1.25л
- приставка за месене на тесто
- месомелачка
- сокоизтисвачка
- рендета: непрекъснат шредер вкл. 3 диска от неръждаема стомана (двустранен режещ диск, двустранен диск за рендосване, диск със средно фино острие)
- други: LED дисплей за индикация на режим на работа и повреда; автоматична позиция за паркиране за лесно пълнене на купата, EasyArmLift, лесно съхранение: автоматично навиване на кабела, плавен старт, Styline допълнително: чанта за аксесоари
- цвят: червен и сребрист
- гаранция: 24 месеца

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.