Fiskars PowerGear HS72 114790/1000596

TOP 10 в категории Ножица за храсти

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

Fiskars PowerGear HS72 114790/1000596

80,75 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта bay.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина4 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Fiskars

Параметри на продукта

Производител
Fiskars

Описание на продукта

С версията PowerGear II можете да работите продължително време, без да се уморите.   Зъбният механизъм увеличава производителността на рязане, защото се задейства в момента, когато е необходима повече сила за рязане.   Това означава, че можете да постигнете повече производителност със същото количество използвана сила.  

Градинската ножица Fiskars тежи 630 грама и е дълга 57 сантиметра.   Използването на леки материали, като специалната пластмаса на дръжките, прави инструмента особено лек и лесен за работа.   Малките храсти и жив плет се режат особено лесно с него.  

Двете остриета са изработени от неръждаема стомана, като горното е с незалепващо покритие.  Н ожицата PowerGear HS72 Fiskars е спечелила многа награди за дизайн, като например Red Dot Design Award и Good Design Award.

Характеристикана градинската ножица за храсти, PowerGear HS72 Fiskars:

  • Дръжките на ножиците са направени от FiberComp материал, благодарение на който те са изключително леки и здрави
  • Зъбчат механизъм
  • Остриетата са от закалена хром-ванадиева, устойчива на корозия стомана (CrMoV), коетo гарантира, че ще са остри по-дълго време.
  • Дължина: 570 mm
  • Тегло: 630 g 

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.