Belkin Soundform

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Belkin
Тип
Тапи
Тип връзка
безжични
Свързване
Bluetooth
Микрофон
Да

Параметри на продукта

Производител
Belkin
Тип
Тапи
Тип връзка
безжични
Свързване
Bluetooth
Микрофон
Да

Описание на продукта

Без компромиси, усъвършенствани аудио функции

Разгърнете висококачествен звук и първокласни функции със слушалките  SOUNDFORM Immerse с шумопотискане. Благодарение на чипсета Bluetooth®, който позволява многоточков звук, ще се свързвате и безпроблемно ще превключвате между телефони, таблети и лаптопи, без да пропускате обаждане или известие по време на работа или забавление. Три микрофона на наушник задвижват технологията Hybrid ANC (Active Noise Cancelling), за да заглушат рева на ежедневните елементи. Ще се насладите на жив аудиосигнал и никога няма да пропуснете дума, независимо дали се пее или говори, с 12-милиметровите драйвери и аудиотехнологията aptX.

Чуйте какво искате, както искате
Три микрофона (два външни и един вътрешен) във всяка слушалка търсят околния шум и го премахват за по-ясни разговори, елиминират шума и разсейването и осигуряват идеално слушане.

Свързване с множество устройства
Усъвършенстваният Bluetooth® чипсет предлага многоточкова връзка, така че ще имате първокласен звук, докато безпроблемно превключвате между няколко устройства.

Apple Find My и Ping My Earbuds
Намерете своя калъф за безжично зареждане с мрежата Apple Find My или намерете всяка слушалка в приложението SOUNDFORM с функцията Belkin Ping My Earbuds.

Google Fast Pair
Удобната за Android функция Google Fast Pair позволява на телефона ви автоматично да открие близките ви слушалки SOUNDFORM Immerse и да ги свърже с едно докосване.

Динамични драйвери, динамичен звук
Потопете се в превъзходно качество на звука с 12-милиметровите двуслойни динамични драйвери, оборудвани с неодимови магнити, и аудиотехнологията aptX, която ви позволява да чуете всеки детайл.

Целодневен живот на батерията
До 31 часа живот на батерията - 7 часа възпроизвеждане с едно зареждане на наушниците, плюс още 24 часа батерия в калъфа за безжично зареждане, означава, че можете да говорите, слушате и стриймвате без прекъсване.

Устойчиви на пот и вода
Материалите, устойчиви на пот и вода, със степен на защита IPX5, предпазват от лошо време и предизвикателни тренировки.

Персонализирайте звука си
Персонализирайте с приложението SOUNDFORM - наберете любимия си еквалайзер и регулирайте нивата на Hear-Thru, за да създадете перфектната звукова среда.

Бърз контрол без приложение
Превключвайте между режимите Hybrid ANC и Hear-Thru с бърз, тактилен контрол чрез вграден бутон.

Предимства:

< ul>
  • Хибридната технология ANC (Active Noise Cancellation) осигурява пълен контрол на околните звуци
  • 3 микрофона във всяка слушалка Bluetooth чипсет за многоточкова връзка
  • 12-милиметр ови двуслойни динамични драйвери с неодимови магнити и аудиотехнология aptX
  • 31 часа живот на батерията - 7 часа за слушалките и 24 часа в калъфа за зареждане
  • Бързот
  • Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

    Продуктът все още няма отзиви.