ADATA UC300 128GB USB 3.0 (ACHO-UC300-128G-BK)

20,00 лв.
В наличност
Препоръчана оферта ehypebg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

В наличност • Един вариант1023 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
ADATA
Капацитет
128 GB
USB конектор тип
USB-C
Тип свързване
USB 3.2 Gen 1

Параметри на продукта

Производител
ADATA
Капацитет
128 GB
USB конектор тип
USB-C
Тип свързване
USB 3.2 Gen 1

Описание на продукта

 

Направете всичко лесно с USB Type-C

Независим о дали е с главата надолу или с дясната страна нагоре, ще я свържете правилно всеки път с USB Type-C конектор. В допълнение, USB Type-C е съвместим с широк набор от устройства, от настолни компютри, лаптопи, смартфони до таблети, за безпроблемна употреба.

  

Бързи трансфери - не чакайте повече

Благод арение на USB 3.2 Gen 1, UC300 предоставя данни до 5 Gbps за удобство и ефективност от суперкомпактно устройство чрез просто plug and play. Съвместимост и с USB 2.0.

  

Цялото пространство, от което се нуждаете

Ваше то устройство за съхранение има ли достатъчно място? UC300 има! Има достатъчно за вашите 4K видеоклипове и други с капацитет до 256 GB. Вече няма да се притеснявате за капацитета при архивиране и редактиране на видеоклипове и снимки.

  

Удобство без капачка

UC300 има дизайн на плъзгащ се конектор, който елиминира тромавите капачки, които могат да се загубят. Конекторът може лесно да се извади или прибере с една ръка.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.