Globber Ultimum 612

261,99 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта Ozone.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (2)

Информация в магазина383 непроверени мненияДанни на магазина
Информация в магазина4 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Globber
Брой колела
3 колела
Максимално натоварване
100 кг
Тегло
3.5 кг
Диаметър на колелата
125 мм

Параметри на продукта

Производител
Globber
Брой колела
3 колела
Максимално натоварване
100 кг
Тегло
3.5 кг
Диаметър на колелата
125 мм

Описание на продукта

Тротинетка Globber Ultimum Lights със светеща платформа, която превръща карането на тротинетка в лесно приспособима и любима игра.

В предната си част, тази тротинетка Globber Ultimum е оборудвана с бутон, чрез който без усилия може да се регулира радиусът на завиване на предните колела. При завъртането му по посока на часовниковата стрелка, радиусът на завиване се намаля, което е подходящо при малки завои. Когато се завърти обратно на часовниковата стрелка, радиусът се увеличава, което пък прави тротинетката по-адаптивна при наличието на големи завои.

Тротинетките Globber от серията Ultimum са с много по-широка платформа от тази на предшествениците си. Това позволява на децата да качват и двата си крака върху тротинетката по време на каране. В двата края на палубата са добавени допълнителни противоплъзгащи се покрития, за да е по-безопасно карането. Максималната товароносимост на тротинетката е 100 кг.

Тротинетка Globber Ultimum – единствената такава, която се регулира на височина в 6 различни позиции, за да пасне идеално на ръста на детето. По този начин, тротинетката може да се кара до тийнейджърска възраст, че и след това. Регулирането на височината става лесно и бързо чрез скобата на кормилото. Кормилото ѝ е V-образно, а ръкохватките са с нов дизайн и TPR покритие за още по-голям комфорт и против приплъзване на ръцете при каране.

Тротинетката е сгъваема, използвайки патентованата епилиптична система за сгъване на Globber. Само трябва да натиснете бутона отпред за прибиране на кормилото и тротинетката става лесна за пренасяне и компактна за съхранение.

Колелата на Globber Ultimum са три – две предни с диаметър по 125 мм и едно задно с диаметър 90 мм. Ширината и на трите колела е 43 мм. Отляти с висококачествен и високоустойчив полиуретан (PU), монтирани върху търкалящи се висококачествени лагери ABEC 7. Движението с тях е напълно плавно и безшумно.

Основни характеристики на тротинетка Globber Ultimum:

Сгъваема тротинетка за деца над 5 години и тийнейджъри;

Свете ща платформа, захранвана от USB светещ модул със сензор за вибрации – 20 разноцветни светодиода (червени, сини, зелени) с 12 налични режима на светене;

Патентова на система за контрол на радиуса на завиване;

2 предни колела с диаметър 125 мм, дебелина – 43 мм;

1 задно колело с диаметър 90 мм, дебелина – 43 мм;

Дълга и широка задна спирачка, която играе ролята и на калник;

Максимално натоварване на тротинетката – 100 кг;

Телескопично кормило, което има 6 нива за регулиране на височината на тротинетката, спрямо ръста на детето – 76, 81, 86, 91, 96 и 101 см;

Тегло на тротинетката – 4.74 кг. ;

Цвят – сив в комбинация с черен.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.