Razer Viper RZ01-03580100-R3M1

100 %
139,99 лв.
Доставка 6,99 лв.,В наличност
Препоръчана оферта Plasico IT Superstore

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

В рамките на една седмица • Един вариант4,99 лв.57 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Razer
Метод на свързване
Жична
Мишка тип
Оптична
Свързване на мишката
USB
Чувствителност
20000 DPI
Брой бутони
8 бр
Осветление
LED осветление
Цвят
Черен

Мнения

Параметри на продукта

Производител
Razer
Метод на свързване
Жична
Мишка тип
Оптична
Свързване на мишката
USB
Чувствителност
20000 DPI
Брой бутони
8 бр
Осветление
LED осветление
Цвят
Черен

Описание на продукта

Изправете се пред всеки ваш опонент с още по-голямо предимство, благодарение на мишката Razer Viper 8KHz, която изпраща до 8 пъти повече данни от стандартните гейминг мишки, като това намаля закъснението от 1 милисекунда на 1/8 и ви осигурява контрол без ограничения.  

Прецизност Надградена с високоскоростно USB и оптични превключватели Razer от 2-ро поколение, Viper 8KHz не само ще ви помогне да се насладите на любимите игри, но и ще отразява абсолютната точност на всяко ваше движение - именно това, от което има нужда всеки геймър.  Бързина Razer HyperPolling Technology надминава индустриалния стандарт с до 8 пъти с истинска честота от 8000 Hz, която ви осигурява изключително ниска латентност и ви приближава до нивото на професионалист. Подобрена с още по-точна тактилна обратна връзка, всеки клик сега се чувства и звучи по-удовлетворяващо.  

Точност С водеща в индустрията точност оптичния сензор Razer Focus+, снабден с интелигентни функции, проследява дори най-финото движение и ви гарантира точност, която може да бъда решаваща за победата.  Изключително лека С тегло само от 71g, тази мишка ви дава още по-бърз и плавен контрол, който по никакъв начин не е причина за компромис в производителността. От своя страна Razer SpeedFlex кабелът е така проектиран, че да осигури максимална свобода при движения, като е изключително гъвкав, а в същото време с минимално съпротивление. Разширен контрол Благодарение на Razer Synapse 3, 8 програмируеми бутона ви позволяват достъп до макроси и вторични функции, които ще ви дадат предимството да управлявате някои от командите още по-бързо от самата мишка. От своя страна възможността да запазите до 5 различни профила, ви дава предимството да преминавате от игра в игра, без да има нужда всеки път да настройвате специфичните функции на бутоните.

Модел сензор
Focus+

Тип връзка
Жичнa

Захват
Palm

Брой бутони
8

Ергономичност
За лява и дясна ръка

Тип сензор
Оптичен

Тип на свързване
USB

Размер на продукта
12.68 x 3.78 x 5.76 cm

Тегло
0.071 kg

Честота
8000 Hz

Вижте от къде можете да закупите продукта:

В наличност • Един вариант6,99 лв.93 % • 5733 мненияДанни на магазина
В наличност • Един вариантБезплатно99 % • 658 мненияДанни на магазина
В рамките на 3 дни • Един вариантБезплатно98 % • 3801 мненияДанни на магазина

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Оценка на продукта

1клиента препоръчват този продукт
0клиента не препоръчват този продукт
100 %
средно от 1 отзива
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×