Runbo X5

Описание на продукта

Параметри на продукта

Дизайн
Touch Screen

Параметри на продукта

Дизайн
Touch Screen

Описание на продукта

Бронираният телефон Runbo X5 е идеален за хора, които често се намират в открити или диви местности. Runbo X5 е проектиран да издържа на силни удари, на мръсотия и прах, а също така е водоустойчив. Вграденото уоки токи пък е незаменимо, когато се намирате в местност без обхват или е необходима постоянна връзка с отсрещния човек.

От друга страна характеристиките му на Android смартфон далеч не са за подценяване, позволявайки ви бързо да изпълнявате всички налични функции. Батерията му пък е с внушителните 3800 mAh, чрез които можете да използвате Runbo X5 дни наред без презареждане. В добавка можете да разчитате на дигитален компас, барометър и датчик за височина.

Други характеристики:

Уок

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.