Philips ORD2100C

Philips ORD2100C

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (12.06.2017): 199,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Производител: Philips
Модел: Fidelio ORD2100C
Обогатете своето звуково изживяване
Едновременно слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone
FM цифрова настройка
Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси
Поставяне на iPod/iPhone, дори когато е в калъфа си
Безплатно приложение HomeStudio за по-приятно събуждане и слушане на радио
Автоматична синхронизация на часовника с iPod/iPhone при поставяне
Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства
Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време
Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика
Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие
Съвременен ретро дизайн
Съвременна интерпретация на емблематичния дизайн на Philetta
Едновременно слушайте и зареждайте вашия iPod/iPhone
Наслаждавайте се на любимата си MP3 музика, докато зареждате вашия iPod/iPhone! Поставката ви позволява да свържете вашето портативно устройство директно с докинг системата за забавления, за да слушате любимата си музика с превъзходен звук. Освен това тя зарежда вашия iPod/iPhone докато свири, за да слушате музика без притеснения, че батерията на портативния ви плейър ще се изтощи. Докинг системата за забавления автоматично зарежда портативното устройство, докато то е в нея.
Система басрефлексни високоговорители
Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси
Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.
Поставяне на iPod/iPhone, дори когато е в калъфа си
Интелигентно проектираният порт за поставяне с пружина поема без проблем всеки iPod или iPhone, без специални адаптери. Нещо повече, той работи дори когато повечето защитни калъфи са поставени - просто поставете вашия iPod или iPhone така, както си е. Вече можете да слушате любимата си музика, без да се притеснявате.
Безплатно приложение HomeStudio
Безплатно приложение HomeStudio за по-приятно събуждане и слушане на радио
След свързване и поставяне, тази система за поставяне автоматично синхронизира часовника с вашия iPod/iPhone в рамките на секунди. С тази удобна функция не е необходимо да задавате времето ръчно.
Автоматична синхронизация на часовника
АУДИО ВХОД (3,5 мм)
Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства
С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.
Двоен будилник, с който вие и партньорът ви се събуждате по различно време
Аудио системата Philips позволява задаване на две аларми. Задайте един час за вашето събуждане и друг - за събуждане на човека до вас.
Таймер за заспиване
Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика
Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 1 час) и изберете CD или радиостанция за слушане докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.
Съвременна интерпретация на емблематичния дизайн на Philetta
Вдъхновена от оригиналния радиоапарат от 1955 г. , нашата съвременна интерпретация запазва емблематичните елементи на легендарния радиоапарат на Philips от 1955 г. , известен като "Philetta 254". Навремето този компактен радиоапарат очарова публиката със своя изчистен дизайн, чудесен звук и кристално чисто приемане. Традициите на Philips в радиоапаратите датират от 1927 г. В продължение на десетилетия много от нашите модели се превърнаха в световно известни, емблематични продукти с колекционерска стойност.
Нежно събуждане
Нежно събуждане, за да отворите очи с удоволствие
Започнете деня добре със събуждане от постепенно увеличаваща се сила на будилника. Обикновеният звук от будилници с предварително настроена сила или е прекалено тих, за да ви изправи на крака, или е така крещящо силен, че грубо ви изхвърля от леглото. Събудете се с избрана от вас музика, радиостанция или предупредителен сигнал. Силата на нежния тон за събуждане постепенно се увеличава от фино тиха до разумно силна, за да може нежно да ви разбуди.
Размери на изделието (ШxДxВ): 245 x 133 x 122 мм170
FM цифрова настройка
Съвместимост с дока: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch 4-то поколение, iPod touch 3-то поколение, iPod touch 2-ро поколение, iPod nano 6-то поколение, iPod nano 5-то поколение, iPod nano 4-то поколение, iPod classic, iPod с цветен дисплей, iPod Nano, iPod mini
Съвместимост чрез аудио кабел: всяко устройство с 3.5 мм аудио изход
Сертифицирано от Apple "Made for iPhone, iPod"
Гаранция: 24 месеца Продукт известен още и като ORD 2100 C, ORD 2100C, ORD2100 C
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^