Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
БезжиченДа
USB портНе

WAN

Брой WAN портове1 порт
WAN интерфейс10/100/1000 Mbit/s

WiFi

Wi-Fi скорост1900 Mbit/s
Работна честота 2,4 GHz и 5 GHz
Безжичен протокол
802.11b
802.11g
802.11n
 
802.11ac

Защита

Защита
WPS
 

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Linksys RE7000 :: Max-Stream AC1900 Wi-Fi Range Extender, с Roaming функция, MU-MIMO, Dual Band


Мрежовите устройства на фирмата LINKSYS, са световен лидер в областа си и изключителни предпочитани на Българският пазар. Отличават се с висока надеждност, перфектен дизайн и дълбоки възможности за администрация.   Спецификаци я от производителя --> /click to open/   
Първият разширител на обхвата с MU-MIMO и Seamless Roaming**** на Linksys RE7000 работи с всеки Wi-Fi рутер, но когато е в комбинация с EA9500  /  EA8500  /  EA7500  може да осигури още по-голяма производителност за Wi-Fi устройствата в дома. Потребителите могат да се движат от стая в стая без връзката да прекъсва и да се налага ръчно свързване отново. RE7000 също така разполага с патентованата технология Spot Finder, която показва на потребителите къде е най-оптимално до поставят разширителя на обхвата за максимална производителност.
Технологията Crossband максимизира едновременното използване на двата честотни обхвата, а технологията Beamforming  фокусира и усилва Wi-Fi сигнала.
 • НОВО: WI-FI ROAMING ТЕХНОЛОГИЯ!
  Max-Stream рутерите на Linksys ( EA7500 , EA8500 , EA9500 ), в комбинация с разширителя на обхвата RE7000 , поддържат новaта технология Seamless Roaming . Тази технология помага на клиентските устройства да са винаги свързани към най-добрата точка за достъп, рутер или разширител на обхвата, БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА РЪЧНО СВЪРЗВАНЕ ИЛИ ПРЕКЪСВАНЕ НА ВРЪЗКАТА при преминаването от стая в стая. По този начин Skype/YouTube връзките продължават да работят докато се придвижвате от една стая в друга страна без отпадане на сигнала. Друго предимство на Seamless Roaming е, че има едно име (известно като SSID) за цялата мрежа. В традиционните рутери и разширители на обхват без Seamless Roaming , е най-добре да се дефинират различни имена на безжичните мрежи и ръчно да се превключва  от една мрежа към друга, за да се оптимизира производителността. Това се оказва много тромаво и разочароващо за много потребители.
  *** Ползването на Seamless Roaming изисква съвместимо клиентско устройство, поддържащо стандарта 802.11k
   
 • Двоен честотен обхват  Wireless AC1900 - AC1733 + N300
 • Технология Room-To-Room Wi-Fi with Seamless Roaming
 • Най-новият Wi-Fi стандарт - 802.11ac Wave 2 включващ MU-MIMO
 • Технология Crossband
 • Бял цвят, директно включване в контакта, за да се слее в интериора на дома
 • Multi-Mode - Repeater, Access Point
 • Един гигабитов Ethernet Port
*** Seamless Roaming изисква устройства, които поддържат стандарта 802.11k, вкл. , но не само iPhone (4s и по-нови), iPad Pro, iPad Air и по-нови, iPad mini и по-нови, iPad (3rd generation и по-нови), iPod touch (5th generation и по-нови), Samsung S4 (Android 4.2. 2 /4.4. 2), Samsung S5 (Android 4.4. 2), и Samsung S6 (Android 5.0. 2). За повече информация относно Windows® поддръжка и други у-ва, моля погледнете документацията от производителя на безжичния адаптер. Seamless Roaming поддръжката може да изисква обновяване на фърмура на рутера до най-новата версия  .                            Продукт известен още и като RE 7000
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^