Adbor Шейна, дъска за пързаляне

(1 продукта)
 Филтри
Брой места

Когато снегът най-накрая завали, дори най-големият зимен студ няма да спре децата да се забавляват... Покажи повече

Параметри

Товароносимост
Товароносимостта определя колко килограма може да носи моделът. Като цяло шейните са с по-голяма товароносимост и варират от 80 до 140 кг. Бобслеите обикновено могат да носят само между 25 и 80 кг.

Размер и брой хора
Най-големите шейни са с размери приблизително 125 x 36 x 52 cm, а бобслеят е с размери 98 x 56 x 30 cm. Продават се модели с 1 място или с 2 места.

Тегло
Една традиционна шейна тежи 4-5 кг, докато боб шейната тежи 1,5-4 кг.

Материал и изработка
Дървото е традиционният материал за шейни, но не е най-често срещаният. Всъщност няколко модела шейни са направени от пластмаса. При бобслея най-често ще намерите пластмаса. Детските сноубордове и пързалки също са пластмасови.
За шейните е важно качеството на оплетката; тя трябва да бъде добре фиксирана и направена от здрав материал, който няма да се износва бързо. Ако шейната или бобслейът имат метални части, те трябва да бъдат покрити за защита от корозия.

от 369,00 лв
3 оферти

Pъководство за пазаруване на Шейна, дъска за пързаляне

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.