Rommelsbacher WA 1000/E

Rommelsbacher WA 1000/E

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (19.08.2018): 179,00 лв

Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка Rommelsbacher: Rommelsbacher Скара за сандвичи, гофретник

Описание
Печене на сандвичи Не
Грил функция  Не
Печене на гофрети Да
Мощност 1000 W
Незалепващо покритие Да
Регулатор за температура Да

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Гофретник ROMMELSBACHER WA 1000/E

Описание
  • Номина лно напрежение: 230 V ~ 50 Hz
  • Номинална мощност: 1000 W
  • Диаметър на повърхността за печене: 18 см
  • Размери: 24 х 25 х 9 см
  • Тегло: 1,7 кг
Работа с уреда
  • 1. ЗАГРЯВАНЕ Свържете уреда към електрическата мрежа към изход с променлив ток (АС). Сега уредът е включен. Червената пилотна лампа за индикация на печене започва да мига. Отворете уреда и намаслете двете приставки за печене внимателно с четка. Тъй като повърхността на приставките е с незалепващо покритие, намасляването се прави само 4 всеки първи път. Нормално е, но не е необходимо да го правите следващите пъти. Затворете уреда. Завъртете температурния регулатор в посока на часовниковата стрелка до средна позиция. Когато се достигне зададената температура, пилотната лампичка светва от червено в зелено. Уредът е готов за употреба.
  • 2. ПОСТАВЯНЕ НА ТЕСТОТО В УРЕДА Сега поставете тестото в средата на долната приставка за печене. Важно е да използвате точното количество тесто, тъй като ако се постави твърде много тесто, то може да излезе от уреда и да го замърси. Затворете уреда с лек натиск на дръжката. Дръжте капака затворен докато по-голямата част от парата се изпари. По-този начин гофретите се изпичат равномерно.
  • 3. ПЕЧЕНЕ Няколко секунди след като сте поставили тестото, пилотната лампа ще светне в червено. Процесът на печене започва. Благодарение на темперетурния регулатор, който има голям обхват, можете да регулирате степента на печене. На по-ниски градуси, гофретите са по-светли, докато на по-висока степен, гофретите са по- препечени. Разбира се, изборът зависи от Вашия вкус и предпочитания. Когато процесът на печене приключи, пилотната лампа отново светва в зелено. Същевременно, нагряването също приключва. Веднага след като извадите вече готовата гофрета, можете да поставите отново тесто, за да изпечете следваща. Винаги изключвайте уреда от ел. мрежа, след като приключите работа с него. Само тогава уредът е изключен.

ROMMELSBACHER ElektroHausgerate GmbH е основана през 1928 г. от дипломирания инженер Густав Ромелсбахер и започва дейността си като производител на единични и двойни електрически котлони с идеята да предложи на пазара възможно най-богатия асортимент.
Днес тази идея е вече реалност и компанията може да предложи на клиентите си изключително разнообразна гама от артикули - от най-малкия автоматичен котлон в света, до свръхмодерни и иновационни стъкло-керамични готварски плочи.
Междувременно второто от трите поколения на фамилията-основател на предприятието, по време на своето управление диверсифицира работата на фирмата чрез създаване и производство и на други атрактивни електрически домакински уреди, които също да се отличават със своето първокласно качество и дизайн.
Модерните производствени мощности и развитият инженерен отдел позволяват на ROMMELSBACHER разработването и производството на специални уреди, които намират приложение в стоматологията, ресторантьорството и кетъринга.
Освен това компанията развива и линия за OEM продукти за едни от най-известните марки за домакински уреди.
Освен съвременно производство и средства за контрол на качеството, като стандарт в предприятието е залегнала идеята за наемане и използване на персонал, който се отличава с креативност, гъвкавост и умения за създаване на интересна гама продукти и поддържане на успешна пазарна стратегия.
Продуктите на ROMMELSBACHER се предлагат в страните от целия свят и особено в регионите, където „произведено в Германия е символ за качество и характеристика, която се цени особено много.
ROMMELSBACHER ElektroHausgerate GmbH е основана в Динкелсбюел - град с над 1000 годишна история и уникална средновековна архитектура.
Неслучайно този град е дестинация за туристи от цял свят. Продукт известен още и като WA 1000 E, WA1000E, WA 1000/ E
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^