Bros - Полша Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция - 1 кг. с мерителна лъжичка (232-79)

Bros - Полша Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция - 1 кг. с мерителна лъжичка (232-79)

29,79 лв
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

 

Bros - Полша Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция - 1 кг. с мерителна лъжичка (232-79)

29,79 лв
Информация в магазина
към магазина »
newfresh.org
Описание
Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция  - 1 кгMicrobec съдържа специализирани бактериални култури и ензими, които ускоряват естествения процес на разграждане на органични остатъци, като хартия, растителни остатъци и мазнини. Те са биоразградими.
Трифазното действие на Microbec осигурява бързо и ефективно отделяне на примесите, които са предмет на втечняване, а след това ензимно разгражда до една напълно безопасна и екологично чисти вода и прости съединения. Това почиства  септичните ями  от натрупаните утайки и налепи и намалява честотата на изпразване на резервоара.
Използването на силни  и агресивни хлор-съдържащи дезинфектанти, антибиотици и увеличаване на количеството  на отпадни води може да намали ефективността на Microbec. За да се осигури правилното действие се препоръчва да се увеличи поддържащата доза Microbec и да се използва за почистване на тоалетни Микробец WC Био гел. Дозировка за септични ями с обем от:

 -   от 1/м3  до 3/м3 - 25 гр. седмично;
 -  от 4/м3 до  8 /м3 - 50 гр. седмично;
 -   над  > 8/m3 - 100 гр. седмично. Микробец е биологичен продукт и не съдържа химикали. 3. Pеактивиране след прекъсване в прилагането : Сложете в 2 последователни дни по 1 таблетка, по-нататък - както е показано в таблицата. При по-дълго прекъсване в използването през първата седмица използвайте двойна доза.   Начин на употреба: 1. Първоначална доза:   2 дози на 3 м 3 . 2. Поддържащо дозиране според таблицата: Обем на септичната яма, пречиствателната станция в м3Дозиране1 – 31 доза седмично4 – 82 доза седмично> 84 доза седмично 1 kg = 40 дози  Преп оръчва се  използване заедно с   MICROBEC WC Био Гел   за почистване на санитарни уреди.   MICROBEC WC Био Гел   не съдържа хлор, който унищожава доставяните от Микробец бактерии.   MICROBEC WC Био Гел   поддържа действието на Microbec, осигурявайки едновременно пълна хигиена на санитарните уреди.  Правото на отказ не се прилага, когато:
  • Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, (напълно или частично) като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.
  • За доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.