BeSafe iZi UP X3 Fix Столчета за кола

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
BeSafe iZi Up X3 Fix е детска седалка, съчетаваща иновации, дизайн, качество, удобство на ползване и максимална безопасност.  
BeSafe iZi Up X3 Fix разполага с новата иновативна система SIR (система за ротация при страничен удар) която осигурява максимална безопасност за детето като завърта детската седалка в случай на катастрофа.

SIR е патентована система за странична защита (патент на BeSafe), която дава възможност на BeSafe iZi Up X3 Fix на ротационен принцип да се отдръпне при страничен удар. По този начин, в случай на катастрофа, движението на главата на детето се насочва към облегалката на столчето за кола, където е добре защитена, а не към интериора на автомобила.

За максимална безопасност BeSafe iZi Up X3 Fix е оборудвано и със система за допълнителна странична защита SIP, която се осигурява чрез дълбоки стени изпълнени с EPS пяна.
За улесненине на монтажа и повишаване на стабилността в автомобила детското столче за кола BeSafe iZi Up X3 Fix е с интегрирана база с IsoFix конектори и цветни индикатори които дават 100 % гаранция за правилен монтаж.
За да отговори максимално на изискванията за безопасност и за да гарантира правилен маршрут на автомобилния колан BeSafe iZi Up X3 Fix е без подлакътници, а височината на маршрутизатора за раменния колан се регулира автоматично с регулиране на височината на детската седалка.

BeSafe iZi Up X3 Fix е детска седалка, която расте с детето и е с много дълъг период на ползване. За разлика от други детски седалки iZi Up X3 Fix се ползва с облегалка до пълната възраст за която е нужно столче за кола. Височината на столчето за кола може да бъда променяна и когато детето е в него.
Комфортът на пътуване при детската седалка BeSafe iZi Up X3 Fix се осигурява от 2 допълнителни позиции за регулиране на седящата част, като по този начин се променя ъгъла между облегалката и седящата част на детската седалка и се осигурява максимално легнало положение. Детето има възможност само да определя позицията за път и почивка посредством дръжките от двете страни на детското столче за кола.

Характеристики:
SIR - система за ротация при страничен удар (патент на BeSafe)
SIP - система за допълнителна странична защита
Сигурен монтаж посредством IsoFix конектори
Цветни индикатори за правилен монтаж
Правилна маршрутизация на автомобилния колан осигурена от липсата на подлакътници и автоматично регулиране на височината му
2 допълнителни позиции за път и почивка с възможност детето само да коригира позицията
Облегалката позволява вентилация на въздуха, за да не спарва
Тапицерията може да се сваля и да се пере на 40 ° - програма за вълна

Одобрен период на употреба в посока на движението с монтаж посредством IsoFix конектори и 3 точков автомобилен колан: група 2/3 (от 15 до 36 кг. , приблизително от 3 до 12 години)

* Забележка: Да не се поставя на седалки с включена въздушна възглавница!

Производител: HTS BeSafe - Норвегия Продукт известен още и като iZi UP X 3 Fix, iZiUPX3Fix
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^