Britax-Römer Eclipse Столчета за кола

Britax-Römer Eclipse Столчета за кола

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (25.09.2017): 399,00 лв

Още интересни продукти

Описание
BRITAX RÖMER е световноизвестен производител на висококачествени продукти за деца. Но малцина от нас знаят, че в действителност това дружество обединява две фирми, които се грижат за безопасността и щастливото детство на Вашите деца от повече от 70 години. Britax е британска компания, която е създадена още в далечната 1938 година. Дългогодишната история на фирмата и натрупаният опит като фирма, тясно специализирана в производството на продукти в сферата на безопасността в автомобила и помагат изключително много през 1970 година, когато се поставя началото на производствена линия за стоки специално предназначени за деца, тя бързо привлича вниманието на потребителите към себе си с изключителния си дизайн и сигурността, която предлага. Това е и една от причините за сливането на Britax с немската компания Romer, също една от наложилите се в Европа производители с високото качество на материалите и иновативните решения в дизайна на продуктите и. Britax Romer бързо се превръща в компания, която печели симпатиите на много родители по света и заслужено е обявена за един от най-добрите световни производители на детски столчета за автомобили. Това може лесно да бъде проследено и по множеството награди и сертификати, които продуктите на фирмата печелят всяка година от водещи тестови организации като ADAC и EURONCAP. Освен множеството награди и различни патенти за своите продукти, Britax Romer е известна и като първият производител на детски столчета за автомобили, който заедно с немския производител на автомобили Volkswagen за първи път въвежда системата Isofix в своите продукти. Britax Romer Eclipse невероятно качество на достъпна цена Britax Romer Eclipse е столче за кола с много компактни размери, пасващи и на най-малките автомобили. То е носител на множество отличия за своя дизайн и сигурността, която осигурява на детето, а не е за подценяване и достъпната му цена. Столчето обхваща група 1 по ECE R-44/04 и е подходящо за използване от 9 месеца до около 4 годишна възраст на детето. Eclipse Britax Romer се монтира винаги по посока на движението, с помощта на предпазните 3 точкови колани на автомобила. То е с дълбоки и издадени страници, което засилва защитата при евентуален страничен удар, а специалния му корпус е така направен, че да разпределя равномерно и абсорбира силата на удара. Наколнът на седалката може да бъде променен без да притеснявате детето, дори и когато е заспало. Едно от най-интересните предимства на модела освен възможността за монтаж на по-малки от стандартните седалки е възможността да бъде използвано в самолет, за което притежава специален сертификат.  Характеристики:
 • Столчето е подходящо за използване за деца от 9 месечна до около 4 годишна възраст или 18 кг тегло, обхващащо група 1;
 • То е с дълбоки, подплатени страници, които осигуряват максимална странична защита;
 • 5 точкови предпазни колани, регулиращи се с една ръка;
 • Меки гръдни подложки, за още по-голям комфорт;
 • Специалн а система за донатягане на колана, която улеснява монтажа;
 • Компакте ни размери, които позволяват монтаж в по-малки автомобили или на профилирани седалки;
 • Монтажът се извършва по посока на движението с помощта на предпазните 3 точкови колани на автомобила;
 • Столч ето е сертифицирано по TUV за използване и в самолет и има възможност да бъде монтирано и с 2 точкови колани;
 • Седалката се регулира в няколко позиции, без да притеснявате детето;
 • Държач за 5 точковите колани на столчето, позволяващ лесно влизане и излизане на детето;
 • Размери: 43 х 48 х 66 см;
 • Тегло: 7 кг;
 • Произве дено в Германия.
  Мнения

  Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

  ^