Coletto Vento Столчета за кола

Описание
Столчето за кола Vento на полската марка Coletto е предназначено за деца с тегло от 0 до 25кг, обхващащо 3 възрастови групи: 0-13 кг , 9-18 кг и 15-25 кг. Столчето е сертифицирано с R44/04, валиден в Европейският съюз и е предназначено за деца от раждането до около 7 годишна възраст. Освен с красивия си дизайн и невероятна линия на извивките, детското столче за кола Vento Isofix, Coletto впечатлява практичните родители и със своята универсална система за монтаж посредством Изофикс адаптери, както и с допълнителната трификс система закрепваща се в задната част на седалката и даваща оптимална опора и стабилност. С помощта на това невероятно столче може да бъдете напълно сигурни, че Вашия малчуган ще пътува комфортно и напълно безопасно, защото ще бъде зашитен от широкодиапазонния модел на полската фирма Coletto, който се променя и "расте" според нуждите на детето.

Характеристики:  
  • Универсал на Isofix Система за захващане към автомобила
  • Монти ране на столчето обратно на посоката на движение (в периода от 0- 13кг. ), а за по-големите деца с тегло до 25 кг по посока на движението;
  • Чети
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^