Cybex Pallas 2-fix Столчета за кола

Офертите за продукта

Описание
Столче за кола Cybex Pallas 2 Fix OysterДве столчета в едно!В група І Pallas 2-fix предлага нова възглавница за безопасност и тъй като е столче 2 в 1 осигурява дълга употреба – почти 11 години. Столчето лесно се превръща в Cybex Solution X2-fix (спечелило редица награди), когато детето стане на 3 години (приблизително 15 кг). Isofix системата осигурява по-добра стабилност и сигурност в двете категории. Характеристики: - променяща се позиция на възглавницата за сигурност – удобна защита- Isofix система за допълнителна сигурност и стабилност – лесно се монтира за Isofix системата на колата, както в група І, така и в група ІІ/ІІІ- накланяща се с една ръка облегалка- допълнителна подложка за корекция на височината при група І- облегалка за главата с 3 позиции, за да не се накланя главата на детето напред и за допълнителен комфорт- защита при страничен удар- 11 различни позиции за коригиране на височината на седалката- Накланяща се облегалка за добро облягане на седалката- леко за лесно преместване в различни коли- дишаща материя, което се пере при температура от 30СРазмери: 46х56х73-90смТегло:Група І – 11кгГрупа ІІ/ІІІ – 7 кг. ECE R44/04Група І: 9-18 кг (приблизително от 9 месеца до 4 г) Pallas 2-fixГрупа ІІ/ІІІ: 15-36 кг (приблизително от 3- 12 г) Solution X2-fixДвойна безопасност:В група І възглавницата за безопасност предлага усъвършенствана сигурност сравнено с конвенционалните петточкови колани. Столчето лесно се превръща от група І в Solution X2-fix от група ІІ/ІІІ. Новата технология на Cybex предлага допълнителна странична защита със защитни възглавнички. Подобно на странични въздушни възглавници, те абсорбират енергията в самото начало в случай на инцидент. Коригираща се възглавница за максимална сигурностНовата разработена възглавница за безопасност променя позициите си напред и назад, за да осигури максимален комфорт на движение на детето, както и максимална сигурност, особено при челни удари сравнено с конвенционалните столчета с петточкови колани. Силата на удара се разпределя върху възглавницата за безопасност и поема част от силата на удара посредством материалите, от които е изработена. Коланът не наранява детето, като същевременно раменете и врата на детето са защитени. Удобна позиция шезлонг:В група І столчето лесно може да се изтегли в позиция шезлонг с една ръка. L. S. P система за странична защита: С усъвършенстваната L. S. P. система на Solution X2-fix силата на страничния удар се абсорбират систематично от защитната възглавница, страниците и протекторите за главата. Едновременно с това, кинетичната енергия предизвикана от удара се абсорбира в ранен стадий и главата се задържа в зоната на безопасност. ISOFIX система: ISOFIX системата осигурява по-висока безопасност и по-добра стабилност в двете групи. Конекторите на столчето просто се закопчават в ISOFIX системата на колата. Конекторите могат да бъдат прибрани, в случай, че столчето се използва в кола, която няма ISOFIX система. Варианти/Цветове:
  • 514111010 Cybex Pallas 2 FIX Oyster
  • 514111009 Cybex Pallas 2 FIX Autumn Gold
  • 514111002 Cybex Pallas 2 FIX Charcoal
  • 514111004 Cybex Pallas 2 FIX Ocean
  • 514111007 Cybex Pallas 2 FIX Srawberry
  • 514111003 Cybex Pallas 2 FIX Black river
  • 514111006 Cybex Pallas 2 FIX Dune
  • 514111005 Cybex Pallas 2 FIX Lollipop
  • 514111001 Cybex Pallas 2 FIX Mahagony
  • 514111008 Cybex Pallas 2 FIX Storm cloud
Поръчайте този модел детско столче за кола Cybex Pallas Fix, следвайки стъпките за поръчка, телефин или в чата на магазина. Екипът на FashionStore. BG Ви очаква! Продукт известен още и като Pallas 2 fix, Pallas2fix, Pallas2-fix

Галерия

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^