Cybex Sirona Столчета за кола

Cybex Sirona Столчета за кола

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (10.05.2017): 939,00 лв

Още интересни продукти

Описание


80% по-малък риск
Детскитестолчета, обърнати обратно на посоката на движение, намаляват риска от нараняване при фронтален удар с повече от 80% в сравнение сконвенционалните обърнати напред столчета с 5-точкови колани. *
Или казано по друг начин: ангелите-пазители летят на обратно по-бързо.
* според проучване на VTI - Шведски институт за изследване на транспорта (Rapport 489A, 2003)

Сменете перспективата - Cybex Sirona 

  
обратнона посоката на движение                           лесно качване и слизане                   в посока на движението (9м. -4г. )       
от раждането до 18кг (0 - 4г. )                                                                                                                                                

Aкo желаете максимална сигурност за Вашето дете, ще са Ви необходими продукти, които могат да изпълнят това изискване във всяко едно отношение. С новата CYBEX SIRONA ние използваме водещите технологии в областта на детската сигурност и гиобединихме в един продукт, с който засенчваме всичко, което го е ималодо сега.

Лесно качване и слизане
Хитра система, позволяваща завъртане на 360оС, улеснява ежедневието на родителите, както и премахва болките в гърба. Така много лесно се сменя позицията между возенето обратно и в посока надвижението - без да се налага да се изважда столчето от автомобила. Слизането и качването също е много лесно, тъй като столчето може да бъдезавъртяно в желаната посока само с един клик.

Инсталиране с един клик c ISOFIX
Sironaсе закрепва сигурно, като се използва системата ISOFIX на автомобила и така не се изисква допълнително закопчаване. Допълнителната подпора помага за абсорбирането на силите, действащи при фронтален удар и осигурява повече стабилност. Тази технология на закрепване минимизира грешки при инсталацията и оптимизира ефекта на защита.

Седалка-към-шаси технология
Новаторскататехнол огия седалка-към-шаси осигурява директна връзка между столчето и шасито. В случай на инцидент действащите сили се предават директно към шасито, което едновременно активира системите за сигурност на автомобила и столчето и по този начин стартира процеса по разсейване на силите във възможно най-ранният стадий на инцидента. (очаква патент)

Телескопична линейна система за защита от страничен удар
Далиобратно или в посоката на движение, регулируемата система за линейна защита от страничен удар (L. S. P. ) на CYBEX SIRONA увеличава нивото на сигурност в случай на страничен удар. L. S. P. системата може да бъде индивидуално нагласена според позицията на столчето и типа на автомобилаи абсорбира силата на страничният удар в комбинация с протекторите за главата и рамената. (очаква патент)

Алтернатива - в посока на движението
Взависимост от тяхната структура и големина на тялото,  по-големи деца могат да имат недостатъчно място за краката, когато седят обратно на посоката на движение. В такъв случай CYBEX SIRONAможе да бъде монтирана с лице в посока на движението, като се използва възглавница забезопасност - от 9-18кг (9м-4г).

Коригираща се възглавница за безопасност
Впосоката на движение детето е защитено от регулируема възглавница за безопасност. Тази система работи както разтворен еърбег, който поема силата на удара по цялата си площ. В сравнение с конвенционалните 5-точкови колани, огъването на врата е значително намалено. Благодарение на новата интегрирана система за закрепване не е необходимода закопчавате възглавницата за безопасност с колана на автомобила. (очаква патент)

Допълнителни характристики (посока обратна на движението):
  • променящи се 7 позиции на наклона - с една ръка 
  • 10 позиции за височина на облегалката за главата
  • 5-точков колан
Допълнит
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^