Jané Monte Carlo Isofix Столчета за кола

Описание
Столче за кола Montecarlo

Столчето за кола Montecarlo е ново попълнение в колекцията на Jane. То е специално проектирано да се адаптира към всеки етап от растежа на детето. Столчето влиза в група 2 и 3 и е подходящо за деца на възраст от 3 до 12 години, или до 36 кг.
Столчето за кола Montecarlo е с интегрална регулираща система, която позволява регулирането му на височина. Регулирането му във височина се изразява в удължаване на облегалката, а на ширина - чрез използване на страните на облегалките за глава и в областта на кръста.
Група 2/3 за деца от 15 - 36 кг (3 - 12 години)

Височината на столчето за кола може да се регулира, следвайки растежа на детето. Облегалката се маха и може да се използва само долната част на столчето за деца до 36 кг. Оборудвано е с Изо-фикс ситема, дизайнът е съвременен и модерен, а столчето е подходящо за всяка марка автомобили. Отговаря на изискванията за безопасност по Директива ЕСЕ 44/04. Продукт известен още и като MonteCarloIsofix
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^