Osann BeLine SP Luxe Столчета за кола

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

Описание
Osann за по-добро бъдеще за децата ни!
Немската фирма Osann е един от най-големите европейски производители на бебешки и детски стоки, включително автомобилни седалки, които са едни от най-сигурните в класа си. Бебешките и детски продукти Osann следват растежа на детето ви и се променят според индивидуалните му нужди, така че да съчетаят в себе си стилен дизайн и изключителна функционалност. Продуктите са известни в цяла Европа и са символ на високо качество на достъпни цени. Osann обръща специално внимание на качеството и внимателната обработка на продуктите от гледна точка на детската безопасност. Продуктите с марка Osann се тестват както в лаборатории на фирмите, така и в независими центрове, като достигат и дори надхвърлят изискванията за сигурност и качество. Детските седалка с марка Osann не съдържат токсични вещества като фталати и тежки метали. Текстилните материали, използвани за тапицерия са хипоалергични и не дразнят кожата.  Това, на което основателите на фирмата държат най-много и стриктно спазват при производството е да не допускат използването на детски труд, като част от световната тенденция за едно по-добро бъдеще на всички деца по света.
Немската фирма Osann се стреми към качествени продукти на достъпни цени и постига това, чрез непрекъсната връзка между клиентите, служителите и управленския състав. Но освен това компанията е с една стъпка напред пред всеки друг европейски производител, водена от желанието да осигури добро бъдеще на семействата и децата. Патрик Осан, основател на фирмата налага този стандарт за производство с минимално отвеждане на въглероден диоксид в атмосферата, произвеждайки самостоятелно зелена електрическа и топлинна енергия. Този метод щади околната среда и постига ефективност от 35-42% и за комбинирано производство на енергия до 90%. Това със сигурност е само малък принос към спасението на планетата.  Но е едно добро начало за едно по-добро бъдеще за децата ни!
Столче за кола BeLineSP Deluxe, Osann
BeLine SP, Osann е удобно детско столче за кола, подходящо за 1/2/3 група за деца от около 9 месечна възраст до 12 годишна възраст на детето или от 9 до 36 кг. Столчето е тествано и одобрено, съгласно новия стандарт за безопасност на детските седалки ECE R44/04. Снабдено е с регулираща се в няколко различни позиции височина на облегалката. По този начин то винаги е съобразено със специфичните особености не бебешкото и детско тяло, през различните етапи от живота му, осигурявайки максимална защита и правилно ортопедично развитие. Столчето е подходящо за деца от 9 месечна възраст до 12 годишна и е снабдено с подобрена Side Protection System система за странична защита, която предлага допълнителна сигурност в случай на страничен удар. Ергономичната форма и изключително приятната материя на тапицерията осигуряват на децата несравним комфорт по време на пътуване. Столчето е с вградена 5 точкова система за защита, като предпазните колани на самото столче са подходящи за използване до около 4 годишна възраст, след което се използват 3 точковите колани на автомобила, за обхващане на детето и монтиране на столчето.  Тапицерията на столче BeLine SP, Osann е изработена от луксозна, полиестерна материя с декорации, като има мека подложка за главата на детето.
Характеристики на столче за кола BeLine SP Deluxe, Osann:
  • BeLineSP Deluxe, Osann е столче за кола, подходящо за 1/2/3 група от около 9 месеца до 12 годишна възраст на детето или от 9 до 36 кг;
  • Столчето се монтира по посока на движението с помощта на предпазните колани на автомобила;
  • Регул ируема облегалка за глава в няколко различни позиции на височина;
  • 5-точков колан, който може да се използва до около 4 годишна възраст на детето (след това се използват предпазните колани на колата);
  • Подобрен Продукт известен още и като BeLineSPLuxe
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^