Osann Driver Столчета за кола

Osann Driver Столчета за кола

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (25.09.2017): 179,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Osann за по-добро бъдеще за децата ни!
Немската фирма Osann е един от най-големите европейски производители на бебешки и детски стоки, включително автомобилни седалки, които са едни от най-сигурните в класа си. Бебешките и детски продукти Osann следват растежа на детето ви и се променят според индивидуалните му нужди, така че да съчетаят в себе си стилен дизайн и изключителна функционалност. Продуктите са известни в цяла Европа и са символ на високо качество на достъпни цени. Osann обръща специално внимание на качеството и внимателната обработка на продуктите от гледна точка на детската безопасност. Продуктите с марка Osann се тестват както в лаборатории на фирмите, така и в независими центрове, като достигат и дори надхвърлят изискванията за сигурност и качество. Детските седалка с марка Osann не съдържат токсични вещества като фталати и тежки метали. Текстилните материали, използвани за тапицерия са хипоалергични и не дразнят кожата.  Това, на което основателите на фирмата държат най-много и стриктно спазват при производството е да не допускат използването на детски труд, като част от световната тенденция за едно по-добро бъдеще на всички деца по света.
Немската фирма Osann се стреми към качествени продукти на достъпни цени и постига това, чрез непрекъсната връзка между клиентите, служителите и управленския състав. Но освен това компанията е с една стъпка напред пред всеки друг европейски производител, водена от желанието да осигури добро бъдеще на семействата и децата. Патрик Осан, основател на фирмата налага този стандарт за производство с минимално отвеждане на въглероден диоксид в атмосферата, произвеждайки самостоятелно зелена електрическа и топлинна енергия. Този метод щади околната среда и постига ефективност от 35-42% и за комбинирано производство на енергия до 90%. Това със сигурност е само малък принос към спасението на планетата.  Но е едно добро начало за едно по-добро бъдеще за децата ни!
Столче за кола Driver SP, Osann
Driver SP, Osann е столче за кола от ECE Group 0/1 от раждането до около 4 годишна възраст или от 0 до 18 кг тегло на детето. Столчето за кола е със специална система за монтиране в автомобила, която е максимално опростена и изключва грешките. Driver SP, Osann е с възможност за регулиране на легналото положение, така че да бъде максимално удобно за най-малките. Столчето е одобрено по ECE R44/04 и е снабдено с 5 точков колан за безопасност, който може да се регулира и приспособява, според различните възрасти на детето, за да предпази максимално добре малкия пътник. Първоначално, за деца до 13 кг столчето се монтира обратно на посоката на движение, а след тази възраст до 4 годишна по посока на движението на автомобила. Допълнително подсилената странична защита и специалната форма на столчето осигуряват, превръщат столчето в предпочитан избор от много родители. То е с анатомична форма, която е съобразена със спецификата на детското тяло и се променя, според индивидуалните особености на детето. В комплекта е включена и допълнителна възглавничка, която е опора за новородените и може да бъде премахната в по-голяма възраст на детето. Тапицерията е изработена от изключително луксозна материя и може да се свали изцяло и да се пере.
Характеристики на столче за кола Driver SP, Osann:
 • ECE Group 0/1 от раждането до около 4 годишна възраст или от 0 до 18 кг тегло на детето;
 • От 0 до 9 кг столчето се монтира обратно на посоката на движение, а след това до 18 кг по посока на движението на автомобила;
 • Регул ираща се в 5 позиции седалка;
 • Предпазе н 5 точков колан, регулиращ се в 4 позиции на височина, според големината на детето;
 • Улеснена корекция на дължината на предпазните колани и опростена система за монтаж;
 • Голяма, ергонимична седалка;
 • Подобрен а, двойно подсилена странична SP защита;
 • Тапицерия та е изработена от 100% луксозна полиестерна материя;
 • Размери на столчето (Д х Ш х В): 54 х 45 х 61 см;
 • Вътрешни размери (Д х Ш): 33 x 31 cm;
 • Височина: 55 cm;
 • Тегло: 5,77 кг

Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^