BuyAtHome.bg

BuyAtHome.bg
Име на фирмата
Кей Кей Груп ЕООД
Основан през:
2019
Адрес:
5300 Габрово, бул. Столетов 162 (Не е пункт за доставка)
3.5
4
0
0
0
3
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин BuyAtHome.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари
клиентски коментари

Сайта не се поддъража и цените не се опресняват и заблуждават.
Препоръката ми е да се избягва посещаването му.
Поръчката ми бе за кафемашина delonghi-ecam-23-420.
Нито се обадиха, нито се извърши покупката.
Бягайте!

 
клиентски коментари

Адмирации за фирмата! Изключително коректни и точни.. Поръчката ми пристигна по план, точно когато и казаха... Бих посъветвала всеки да се възползва от услугите им. Препоръчах и на свои познати, които също останаха доволни.. На фона на толкова некоректни онлайн търговци тези оправдават очакванията и може да сте спокойни, ако поръчвате през тях. Браво! : ))

 
клиентски коментари

Стъпките за поръчка са лесни, има двойна система за потвърждаване - по телефон и мейл, при доставка можеш да откажеш продукта, ако не отговаря на поръчката. Доставката е около седмица, но пък спестих 450 лева.

 
клиентски коментари

луди хора, всичко е с поръчка, никой не ти се обажда за потвърждение или ако няма стоката да ти обяснят, нямат нищо на склад-като цяло много некоректни! !!

 
клиентски коментари

Цените на повечето им артикули са доста атрактивни. Закупих Samsung UE55f8000 на щена 380 лева по-добра от всички останали.
Предложиха ми и безплатна доставка което като включим и цената е отлична оферта. Успех!

 
клиентски коментари

На 23. 01. 2014 г. направих заявка за домашно кино. Заявката ми беше приета и потвърдена по e-mail и изпълнена в срок от 7 до 10 работни дни. След повече от 14 дена не получих нито обаждане нито e-mail какво става с доставката. Месец след поръчката така и не получих обаждане от тяхна стара. Пак ги потърсих и най-накрая получих отговор, че няма да ми изпълнят поръчката без да ми обясня

 
клиентски коментари

Супер цени. Купих си 46-инчов Самсунг 8 серия за 400 лв. по-малко, отколкото ми го предложиха от Техномаркет в мола. Много коректен търговец. Максимално бърза доставка. Никакъв проблем при плащането, фактурата и т. н.