DRONES.BG

СМАРТТЕХ-19 ЕООД
Основан през:
2017
Адрес:
1000 София, ул. Казбек 59 (Физически магазин)
Facebook:
Имейл:
Тел.:
0876 99 61 67
За фирмата
Drones.bg е един нов, проспериращ и иновативен ОНЛАЙН магазин, занимаващ се изцяло с продажба и сервиз на Дронове от нисък и висок клас. Ние сме бързоразвиваща се фирма, чиято основна цел е да предлага на своите клиенти голямо разнообразие от продукти.
При нас ще намерите различни видове модели дронове, аксесоари за дронове, резервни части и ремонт на възможно най-добрите условия. Предлагаме голям асортимент от Дронове, подходящи както за начинаещи , така и за напреднали, които да отговарят на нуждите и желанията на нашите клиенти.
Стремим се всекидневно да увеличаваме броя на продуктите, да Ви предлагаме винаги най-новите модели на пазара, като по този начин удовлетворим интереса и вкусовете на потребителите си. Фирмата ни разполага със сервиз, който осигурява поддръжка на всички наши продукти в рамките на цялата страна.
Web страницата ни позволява лесен и удобен начин на закупуване на дронове и други наши продукти, но ако желаете можете да направите Вашата поръчка и по телефона. Ние гарантираме сигурност, коректност и пълна отзивчивост при Вашето пазаруване.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
При получаване в магазина
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин DRONES.BG!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Магазини

Магазини

DRONES.BG(физически магазин)
Адрес: 1000 София, ул. Казбек 59
Карта » | Упътване до адрес »
Телефон: 0876 99 61 67
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
DRONES.BG
1000 София, ул. Казбек 59