Makeup.bg

Makeup.bg
Име на фирмата
La MakeUp Sp. z o.o.
Адрес:
02-672 Warszawa, Domaniewska 37, lok. 17.6 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
032 399 988
3.5
49
1
0
1
28
За фирмата
Makeup – това е европейски интернет магазин за козметика и парфюмерия с офис и складова база, която се намира в Полша. Ако вие държите на доброто обслужване, цените времето си и избирате най-добрите марки – ние има с какво да ви впечатлим!

Гаранция качество
Доверието на клиента – това е главната ни цел. Ние работим заедно с едни от най-големите представители и вносители на парфюмерия и козметика за големите търговски вериги в ЕС. Качеството на всички продукти е потвърдено с всички европейски законни изисквания. Освен това, ние създадохме вътрешна система за проверка на продуктите. Гарантираме ви, че ще получите оригинални продукти!

Удобна доставка
Ние предлагаме удобна система за доставка. След оформяне на поръчката ви, тя ще бъде изпратена от нашият склад в Полша. Вие можете да изберете удобен начин за получаване на поръчката, чрез куриерска услуга с уговорен ден и час за получаване или доставка по поща.

Връщане
Поръчката не отговаря на вашите очаквания? Ние винаги сме готови да помогнем на клиентите си с удобен метод за връщане. В течение 14 дни от момента на получаване на поръчката, вие можете да върнете продукта, който не отговаря на вашите очаквания. Ние ще разгледаме вашата заявна за връщане и ще ви върнем отговор.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Makeup.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
62.0 %
1.3 %
0.0 %
1.3 %
35.4 %
Всички коментари
клиентски коментари

Изключително съм недоволна от онлайн магазина и обслучването.
Поръчах продукт за определена цена, като ми бе дотавен друг с 3 пъти малко количество на същата цена. След направена рекламация и серия от проведени разговори и имейли, не попучих никакво разумно предложение за адекватна компенсация за грешката. Изключително съм разочарована. Повече не бих поръчала.

 

Makeup.bg (Преди 6 дни)

Здравейте!
Ще Ви помолим да напишете номера на вашата поръчка, или се свържете с нас на тел: 032 399 988, за да може напълно да Ви съдействаме!

клиентски коментари

Бавна и мудна доставка от Чехия ! Благодарение на тях останах без подарък за рождения ден на майка ми. Не бих поръчал повече нищо от тях...

 

Makeup.bg (преди 1 месеца)

Здравейте! Срокът ни за доставка е около 4-5 дни, поради причината, че складовата ни база се намира в Полша.

клиентски коментари

Всичко е точно с нашата поръчка. Нямам оплаквания. Пратката пристигна навреме. Кремчетата са цели и са както е описано на сайта. Благодаря!

 

Makeup.bg (преди 1 месеца)

Благодарим Ви, за положителния отзив, за нас е важно да получаваме обратна връзка. Заповядайте отново, ще се радваме!

Мартин

Кашонът беше добре опакован, вътре с доста хартии, но самата кутия на парфюма беше без никакъв целофан, което автоматично поражда много въпроси ... Не съм сигурен, че бих пазарувал отново от този магазин.

 

Makeup.bg (преди 5 месеца)

Здравейте, Мартин! Всички продукти, които присъстват в нашия онлайн магазин са оригинални и с гарантирано качество. Работим само с официалните дистрибутори за Европа и с някой от марките директно със самия производител. В зависимост от партида, производителите не винаги опаковат продуктите си в целофан. Поради различните партиди и тяхната производственост, на пазара могат да бъдат открити продукти както с целофан така и без, но това никак не влияе на тяхната оригиналност и качество. Всеки клиент може да използва безплатно опцията "Преглед преди плащане", която сме активирали при Спиди. Отваряйки пратката по бач кода на продукта можете да проверите датата му на производство и всичко посочено на кутията.
Свържете се с нас, ако искате да ви предоставим всички необходими сертификати. Хубав ден!

клиентски коментари

Поръвам почти всяка седмица от този магазин. Стоките напълно отговарят на описанието. Всички продукти са добре опаковани. Никога не съм имала проблеми нито с доставката, нито с продуктите!

 

Makeup.bg (преди 8 месеца)

Благодарим Ви, за положителния отзив, за нас е важно да получаваме обратна връзка. Заповядайте отново, ще се радваме!

клиентски коментари

Много съм доволен от продуктите които получихме. Всички кремове са в гаранция. Браво, и моята съпруга бе най доволна от продуктите Изпратена - Поръчка №1641455745-4345 за 8 продукта.

за 230 си вземхме доста добри продукти, спечелихте нови клиенти!

 

Makeup.bg (преди 8 месеца)

Здравейте, Любо! Радваме се, че сте останали доволни! Ще Ви очакваме отново!

Невена

Първа и последна поръчка от този сайт.

 
клиентски коментари

Поръчвала съм много пъти и не веднъж съм останала разочарована. Няколко пъти поръчвах един и същ лосион за тяло. Веднъж и двете опаковки, които бях поръчала бяха с разкъсан етикет, който се намира върху капачката и самата бутилка. В друга от поръчките ми опаковката беше без помпа, въпреки че на снимката беше с такава. Относно тези случаи написах коментар, след което ми се обадиха по теле

 

Makeup.bg (преди 10 месеца)

Здравейте, Сиана!
Ние винаги се стараем да съдействаме на нашите клиенти, когато възникне някакъв проблем. За това след като получихме Вашия сигнал, веднага се свързахме с Вас. Във случая се установи, че става въпрос за продукти, които са били закупени от нас няколко месеца преди подадения сигнал. Срокът за подаване на рекламация е 14 дни след получаването на пратката. Когато сроковете се спазват ние съдействаме максимално в решаването на възникналия проблем.
Информацията за условията на безплатната доставка са лесно достъпни на сайта. На начална страница (отгоре) на Доставка и Плащане може да откриете подробната информация за методите и условията на нашата доставка. За повече информация и съдействие можете да ни звъннете на тел: 032 399 988 винаги сме на разположение!

клиентски коментари

Поръчах два парфюма. Ароматите ми бяха непознати и рапечатах продуктите. Исках да ги върна, но ми беше отказано искането за връщане Парфюмите бяха доста скъпи и сега не мога да ги върна. Много съм разочарована и ме изгубихте като клиент. В други онлайн магазини връщането е възможно, но при вас не. Затова просто няма да поръчваме при вас.

 

Makeup.bg (преди 10 месеца)

Здравейте, Ана!
Ако сте отворили, разпечатали и използвали дадените продуктите, то те не подлежат на връщане. В Условия за ползване, които са посочени на сайта и в раздела Връщане на стоки е упоменат този пункт. Можете да упражните правото си на отказ от стока, ако тя не е използвана, не е нарушен търговският ѝ вид или целостта ѝ (напр. разкъсана опаковка, премахнати етикети и други), в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

клиентски коментари

Изключително съм недоволна от обслужването! Направих поръчка на шампоан и ми беше казано по имейл, че ще получа доставката си в понеделник на следващата седмица. В понеделник ми се обадиха да ми кажат, че продуктът ми се е разлял, но не знаят колко точно. Попитах дали не могат да заменят шампоана и ми беше отговорено, че не може и или трябва да откажа доставката и да направя нова поръчка

 

Makeup.bg (преди 10 месеца)

Здравейте, Вяра! Приемете нашите извинения за причиненото неудобство! Ние максимално се стараем да спазваме сроковете за доставка, както е посочено на сайта. За нас е важно, клиентите да остават доволни, за това се радваме да получаваме обратна връзка, за което Ви благодарим!