Makeup.bg

Makeup.bg
Име на фирмата
La MakeUp Sp. z o.o.
Адрес:
02-672 Warszawa, Domaniewska 37, lok. 17.6 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
032 399 988
4.5
10
0
0
0
2
За фирмата
Makeup – това е европейски интернет магазин за козметика и парфюмерия с офис и складова база, която се намира в Полша. Ако вие държите на доброто обслужване, цените времето си и избирате най-добрите марки – ние има с какво да ви впечатлим!

Гаранция качество
Доверието на клиента – това е главната ни цел. Ние работим заедно с едни от най-големите представители и вносители на парфюмерия и козметика за големите търговски вериги в ЕС. Качеството на всички продукти е потвърдено с всички европейски законни изисквания. Освен това, ние създадохме вътрешна система за проверка на продуктите. Гарантираме ви, че ще получите оригинални продукти!

Удобна доставка
Ние предлагаме удобна система за доставка. След оформяне на поръчката ви, тя ще бъде изпратена от нашият склад в Полша. Вие можете да изберете удобен начин за получаване на поръчката, чрез куриерска услуга с уговорен ден и час за получаване или доставка по поща.

Връщане
Поръчката не отговаря на вашите очаквания? Ние винаги сме готови да помогнем на клиентите си с удобен метод за връщане. В течение 14 дни от момента на получаване на поръчката, вие можете да върнете продукта, който не отговаря на вашите очаквания. Ние ще разгледаме вашата заявна за връщане и ще ви върнем отговор.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Makeup.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
83.3 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
16.7 %
Всички коментари

Много ми харесват продуктите благодаря ви!

 

Разочарован! И то още от първата поръчка въобще. Работи се типично по български... "девет дена-осем часа". От обещаните 4 дни за доставка, ми пристигат след 7 дни! Ами като забавяте клиент, понеже не ви се работи, поне се реванширайте като отбиете от цената за търпението и излишните разходи да се разкарва човек по офиси! А не "ама това онова..... "не върши работа!

 

Бърза доставка, лесна комуникация, качествени продукти !

 

Много ме грабна Makeup! Видимо много ниски цени, спрямо другите магазини, а и доста често има намаления : ) . Комуникацията с тях е много лесна, много са отзивчиви. Качеството на продуктите е абсолютно на ниво!

 

Харесва ми да пазарувам от Makeup. bg, има разнообразие от продукти, които са качествени, оригинални и на страхотни цени. Супер коректни и качествено обслужване!

 

Страхотен магазин с най-добрите цени, които съм срещала до сега в интернет пространството. Много отзивчиви! Качеството на всички продукти, които съм поръчвала е точно това, което очаквам!

 

Високо качество на предлаганите продукти, бърза доставка и най-ниски цени !
Парфюма който си поръчах е страхотен и 100% оригинален!
Благодаря ви много!

 

Доволна съм, както от продуктите, така и от цените, има доста интересни неща и всеки ден добавят нови, мисля че са ок !

 

Доволна съм от обслужването и качествотто на парфюма La Belle et l'Ocelot Salvador Dali
Поръчах отново от тях

 

Makeup.bg (преди 10 месеца)

Благодарим ви!

Чудесни продукти , само ако може да е малко по- зареден. Недостатъчни наличности на продуктите които предлагате.

 

Makeup.bg (преди 10 месеца)

Благодарим ви!