Makeup.bg

Makeup.bg
Име на фирмата
La MakeUp Sp. z o.o.
Адрес:
02-672 Warszawa, Domaniewska 37, lok. 17.6 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
032 399 988
4
46
1
0
1
20
За фирмата
Makeup – това е европейски интернет магазин за козметика и парфюмерия с офис и складова база, която се намира в Полша. Ако вие държите на доброто обслужване, цените времето си и избирате най-добрите марки – ние има с какво да ви впечатлим!

Гаранция качество
Доверието на клиента – това е главната ни цел. Ние работим заедно с едни от най-големите представители и вносители на парфюмерия и козметика за големите търговски вериги в ЕС. Качеството на всички продукти е потвърдено с всички европейски законни изисквания. Освен това, ние създадохме вътрешна система за проверка на продуктите. Гарантираме ви, че ще получите оригинални продукти!

Удобна доставка
Ние предлагаме удобна система за доставка. След оформяне на поръчката ви, тя ще бъде изпратена от нашият склад в Полша. Вие можете да изберете удобен начин за получаване на поръчката, чрез куриерска услуга с уговорен ден и час за получаване или доставка по поща.

Връщане
Поръчката не отговаря на вашите очаквания? Ние винаги сме готови да помогнем на клиентите си с удобен метод за връщане. В течение 14 дни от момента на получаване на поръчката, вие можете да върнете продукта, който не отговаря на вашите очаквания. Ние ще разгледаме вашата заявна за връщане и ще ви върнем отговор.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Makeup.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
67.6 %
1.5 %
0.0 %
1.5 %
29.4 %
Всички коментари
клиентски коментари

Направих поръчка на много любим мой фон дьо тен на Герлен. В интерес на истината не очаквах да получа продукт с мирис на гранясало, защото досега винаги съм била доволна от makeup bg и съм редовен техен клиент. При опит да направя рекламация ми бе обяснено, че продуктът е в срок, макар и произведен преди повече от 2 години и няма как да се върне. За мен това са едни 60 лв хвърлени в коф

 

Makeup.bg (преди 2 месеца)

Здравейте, Ганка!
Благодарим Ви, че се свързахте с нас!
Вашата заявка за рекламация е приета и в момента е в разглеждане. Ние винаги сме насреща, за да съдействаме на нашите клиенти при подобни ситуации. Както Ви бяхме писали на имейл, случаят е представен пред самият производител.
Моля, очаквайте да се свържем с Вас, щом имаме информация. Благодарим Ви за разбирането!

клиентски коментари

Погрешка ми изпратиха стик против изпотяване вместо дезодорант. Освен това кому е нужда всичката тази хартия? За екологични проблеми не сте ли чували бе, хора?

 

Makeup.bg (преди 2 месеца)

Здравейте, Явор!
При възникнал проблем, винаги можете да се свържете с нас на тел: 032 399 988, ние с радост ще Ви съдействаме.
Продуктите допълнително се опаковат с хартия, за да може при тяхното транспортиране да са предпазени от счупване и повреда.

клиентски коментари

Коректен магазин. Добра комуникация, бърза доставка и качествен продукт - Armaf Tres Nuit for Men EDT.

 

Makeup.bg (преди 2 месеца)

Здравейте, Калоян! Радваме се, че сте останали доволен от обслужването и продукта! Ще Ви очакваме отново!

клиентски коментари

Коректни! Продукта е нов и неотварян-EDP Histories de parfums Tubereuse 3 Animale.

 

Makeup.bg (преди 4 месеца)

Здравейте, Искара! Радваме се, че сте останали доволни! Ще Ви очакваме отново!

Стефан

Продукта, който си поръчах не беше нов, а беше разпечатан и отварян! !!

 

Makeup.bg (преди 5 месеца)

Здравейте, Стефан! Ние гарантираме за качеството на продуктите, тъй като ги зареждаме директно от производителите. При тяхното получаване на склада ни, не е позволено те да бъдат отваряни и разпечатани, тъй като държим на качеството и изрядния вид на продуктите.
При възникнал проблем, можете да се свържете с нас на тел: 032 399 98, за да може напълно да Ви съдействаме!

клиентски коментари

Поръчах за 94, 25 лв. палитра сенки на Clarins 05-Jade, очаквах проблем, защото снимката на сайта им не отговаря на избраната палитра, предупредих ги веднага след поръчката по емайл да внимават, че искам точно 05-Jade.
Доставиха ми палитра 04 в кафяво. Дефакто пропилени почти 100 лв.
Никога повече няма да поръчам от този неадекварен онлайн магазин.

 

Makeup.bg (преди 5 месеца)

Здравейте, Елена!
За съжаление се случват грешки, които се опитваме да сведем до минимум. Подадената от Вас жалба на 13.04 е приета и разгледана. Сумата за продукта ще Ви бъде възстановена по банков път.
За да се избегнат подобни ситуации имаме задействана опция "преглед преди плащане" с която всеки клиент може да провери продуктите си.
Съжаляваме за причиненото неудобство! Ние винаги сме на разположение да съдействаме!

клиентски коментари

И трите продукта, които поръчах бяха с изтекъл срок на годност. Купувайте на собствена отговорност!

 

Makeup.bg (преди 5 месеца)

Здравейте, моля напишете ни вашите имена или номер на поръчката Ви, защото номера, който сте оставили, не откриваме поръчка.
Ние не предлагаме продукти с изтекъл срок на годност или странно качество. Всички продукти, които присъстват в нашия онлайн магазин са с гарантирано качество. Зареждаме от производителите и можем да ви покажем сертификат за качество, бач код за проверка на срока на годност или официален отговор от производителя.
Свържете се с нас на тел: 032 399 988 ако имате проблем с продукти закупени от нас, ние ще се свържем с производителите и ще ви съдействаме максимално.

клиентски коментари

Очарована съм от обслужване и качество!

 

Makeup.bg (преди 6 месеца)

Славена, радваме се, че сте останали с добри впечатления от нас! Ще Ви очакваме отново!

клиентски коментари

Страхотни продукти! !Бърза доставка! Всичко е опаковано на ниво! !Бъдете все така. !! !

 

Makeup.bg (преди 6 месеца)

Здравейте, Веселина!
Радваме се, че оценявате нашия сайт и продуктите които предлагаме. Заповядайте отново!

клиентски коментари

Пълна трагедия. Поръчката още не е дошла , щяло да има забавяне и куриерът да се свърже с мен -аз да седя и да го чакам? ?? ? Никога повече! !!

 

Makeup.bg (преди 6 месеца)

Здравейте, Божидар!
Ще Ви помолим да напишете номера на вашата поръчка, или се свържете с нас на тел: 032 399 988, за да може напълно да Ви съдействаме!