Makeup.bg

Makeup.bg
Име на фирмата
La MakeUp Sp. z o.o.
Адрес:
02-672 Warszawa, Domaniewska 37, lok. 17.6 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
032 399 988
3.5
10
0
0
0
6
За фирмата
Makeup – това е европейски интернет магазин за козметика и парфюмерия с офис и складова база, която се намира в Полша. Ако вие държите на доброто обслужване, цените времето си и избирате най-добрите марки – ние има с какво да ви впечатлим!

Гаранция качество
Доверието на клиента – това е главната ни цел. Ние работим заедно с едни от най-големите представители и вносители на парфюмерия и козметика за големите търговски вериги в ЕС. Качеството на всички продукти е потвърдено с всички европейски законни изисквания. Освен това, ние създадохме вътрешна система за проверка на продуктите. Гарантираме ви, че ще получите оригинални продукти!

Удобна доставка
Ние предлагаме удобна система за доставка. След оформяне на поръчката ви, тя ще бъде изпратена от нашият склад в Полша. Вие можете да изберете удобен начин за получаване на поръчката, чрез куриерска услуга с уговорен ден и час за получаване или доставка по поща.

Връщане
Поръчката не отговаря на вашите очаквания? Ние винаги сме готови да помогнем на клиентите си с удобен метод за връщане. В течение 14 дни от момента на получаване на поръчката, вие можете да върнете продукта, който не отговаря на вашите очаквания. Ние ще разгледаме вашата заявна за връщане и ще ви върнем отговор.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Makeup.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
62.5 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
37.5 %
Всички коментари
клиентски коментари

Повечето продукти, поръчани от вас, са или с нестандартно качесто, или още по - неприятното, с изтекъл срок на годност.
Вашият отговор често е "проверявайте пратката, преди да я консумирате", след като сте продали продукти с изтекъл срок на годност?. Това е нодопустима маркетингова практика. Начинът, по който се справяте с некоректности от ваша страна, отблъсква едно голямо статистичес

 

Makeup.bg (преди 2 седмици)

Здравейте, моля напишете ни вашите имена или номер на поръчката Ви. Сигурни ли сте, че сте поръчали от нас - MAKEUP.BG ? Ние не предлагаме продукти с изтекъл срок на годност или странно качество. Коментарите на сайта са свързани с продуктите и мнението на клиенти, които вече са ги използвали. По този начин даваме възможност на хората да вземат по-лесно решение, кое точно да изберат за себе си. Част от коментарите са следните:
- Много хубав и полезен продукт, предиси го купувах от Германия, но сега го намирам тук. Препоръчвам го на всички с роблеми с венциите.
- Много приятна вода за уста. Пак ще поръчам от нея!
- Нежен сапун, не изсушава кожата, лек приятен аромат. голям формат, 500мл. наистина хареса сапуна. Препоръчвам.
Свържете се с нас на тел: 032 399 988 ако имате проблем с продукти закупени от нас, ние ще се свържем с производителите и ще ви съдействаме максимално.

клиентски коментари

Поръчах от този сайт парфюм на JIMMY CHOO ICE - ТЕСТЕР, като се има в предвид че аз имам абсолютно същия тестер , но от друг сайт. Първо аромата и трайността на този от makeup даже не се доближават до истината, а другото е че отказват да ми заменят продукта с друг, защото вече съм го тествал! А как да се разбере един продукт дали е качесвен или не е? Очаквайте включване от Комисия за заж

 

Makeup.bg (преди 1 месеца)

Здравейте Георги, ако вече сте използвали даден продукт няма как да го върнете, ако не сте сигурен в качеството му може да се направи рекламация към фирмата производител - Jimmy Choo.
Информацията която имаме при нас е, че сте искали да направите връщане, защото имате същия продукт при вас и сте допуснали грешка при поръчката, но сте го използвали. Можете да върнете всеки един продукт без да е употребяван. Жалба за рекламация към производителя също може да направите, ако решите, свържете се с нас за да ви информираме какви документи е необходимо да се попълнят. Виждаме че сте наш редовен клиент и ще ви съдействаме максимално. Хубав ден!

клиентски коментари

Ако имаше половин звезда щях нея да използвам! Не е нормално да сложиш продукт в кошницата и доката се оглеждаш за други продукти да го няма вече: да не е наличен !

 

Makeup.bg (преди 1 месеца)

Здравейте Кати, имаме една складова база и общо 10 онлайн магазина в цяла Европа, наличността на продуктите се променя постоянно, поради тази причина още когато те са в кошницата ви, ние променяме статуса от "наличен" в "няма наличност".
По този начин се опитваме да ви информираме максимално, без да ви подвеждаме.

клиентски коментари

Продукта който поръчах беше с изтекал срок повече от 6 месеца.
Направо бях шокиран.

 

Makeup.bg (преди 4 месеца)

Здравейте, Живко!
За съжаление се случват грешки, които се опитваме да сведем до минимум. Подадохме сигнал към производителя Weleda за да коригират допуснатата грешка.
Сумата за продукта ви беше преведена/върната по банков път. За да се избегнат подобни ситуации имаме задействана опция "преглед преди плащане" с която всеки клиент може да провери продуктите си.

клиентски коментари

Много ми харесват продуктите благодаря ви!

 

Makeup.bg (преди 4 месеца)

Здравейте, Ваня! Благодарим ви за коментара!

клиентски коментари

Разочарован! И то още от първата поръчка въобще. Работи се типично по български... "девет дена-осем часа". От обещаните 4 дни за доставка, ми пристигат след 7 дни! Ами като забавяте клиент, понеже не ви се работи, поне се реванширайте като отбиете от цената за търпението и излишните разходи да се разкарва човек по офиси! А не "ама това онова..... "не върши работа!

 

Makeup.bg (преди 4 месеца)

Здравейте, Жоро! Имате около 18 направени поръчки при нас през последната година, надяваме се, да сте получите пратките си в срок! Благодарим ви за коментара!

клиентски коментари

Бърза доставка, лесна комуникация, качествени продукти !

 

Makeup.bg (преди 1 месеца)

И ние ви благодарим Меги!

клиентски коментари

Много ме грабна Makeup! Видимо много ниски цени, спрямо другите магазини, а и доста често има намаления : ) . Комуникацията с тях е много лесна, много са отзивчиви. Качеството на продуктите е абсолютно на ниво!

 

Makeup.bg (преди 2 седмици)

Дани, благодарим ви за хубавите думи, очакваме ви отново!

Dona

Харесва ми да пазарувам от Makeup. bg, има разнообразие от продукти, които са качествени, оригинални и на страхотни цени. Супер коректни и качествено обслужване!

 
клиентски коментари

Страхотен магазин с най-добрите цени, които съм срещала до сега в интернет пространството. Много отзивчиви! Качеството на всички продукти, които съм поръчвала е точно това, което очаквам!