Prophone

ПНС ИНЖЕНЕРИНГ
Основан през:
2018
Имейл:
4
3
0
0
0
1
За фирмата
Магазин за GSM мобилни телефони и аксесоари Prophone е продава смартфони и аксесоари за тях, като се стремим да осигуряваме максимално ниска и достъпна цена за нашите бъдеши и редовни клиенти.
Нашите апарати са чисто нови , запечатани с 24 месеца гаранция !
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Prophone!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари
клиентски коментари

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКОРЕКТНИ! !! НЯМА НАЛИЧНОСТ НА СТОКА! !! ! САМО МЕ РАЗИГРАВАТ ДНЕС ЩЕ ПРАТИМ УТРЕ! !! ! ФИРМАТА ИМ НЕ Е РЕГИСТРИРАНА ПО ДДС И ВЕРОЯТНО Е НА НЯКОЙ БУШОН - ЦИГАНИН. С ДВЕ ДУМИ ПАЗЕТЕ СЕ ПЪЛНИ ИЗМАМНИЦИ! !! !!

 

Prophone (преди 2 месеца)

Доста очевиден опит за бутане на рейтинга на магазина. За щастие останалите коментари говорят достатъчно и за коректността и за бързината на изпълнение на поръчките ни. На весеки ще стане ясно,че този е тенденциозно негативен коментар, най-вероятно от конкорентен магазин, заради атрактивнате цени, които имаме и даваме възможност на повечехора да си позволят нов телефон на максимално добра цена.

клиентски коментари

Искам да изразя възхищението си от обслужването, макар и то да е било само по телефонът.
Ако трябва да бъде честен - не вярвах, че все още в България има такива любезни и отзивчиви хора! !!
Невероятно внимателни, изслушващи и обясняващи - казано иначе : Хората си разбират от работата! !!
Също така продуктът, който закупих беше на страхотна цена!
Получих изрядна гаранция, която бе

 
клиентски коментари

Изключително коректен магазин. Получих информация за всичко, което имах нужда да знам. Получих пратката бързо, телефона беше неразпечтван и всичко както трябва да е. Перфектно обслужване, за което -Благодаря!
Желая Ви да работите винаги така бъзо и отговорно!

 
клиентски коментари

Преди два дни получих моят нов Galaxy S10+ от този търговец и бих искал да споделя, колко много съм доволен от обслужването, от времето, за което пристигна и разбира се от цената. Пратката беше много добре опакована, а вътре гаранционната карта беше попълнена и придружена с фискален касов бон. Със сигурност ще продължа да следя неговите оферти.