shtepsel.bg

shtepsel.bg
Име на фирмата
ГРЕБЕЦА ЕООД
Основан през:
2016
Адрес:
4000 Пловдив, Опълченска (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0899895522
4.5
11
0
0
0
2
За фирмата
Онлайн Магазин “Щепсел.бг” предлага нови мобилни телефони на известни и доказали се лидери на пазара: Nokia, Samsung, HTC, Apple, Sony , LG, BlackBerry, Huawei с официална европейска гаранция.
Интересуват ли ви новите тенденции в мобилните телефони? Имате нужда от съвет при настройка или желаете да си закупите нов gsm апарат на добра цена? Всичко това може да получите веднага без да губите от времето си. GSM Магазин „Щепсел.бг” с радост ще ви помогне да избегнете посещенията на десетки магазини. Може да си поръчате телефон без да ставате дори от стола си… куриерът ще ви го достави максимално бързо. Разполагаме с разнообразие от модели и цветове на мобилни апарати в наличност на ниски цени. Експресна доставка за Пловдив и страната, гарантирано качество и произход на стоките, консултации и обслужване от квалифициран персонал. Фирмата предлага GSM апарати,Фотоапарати, Преносими компютри и др.. Гаранционен и извънгаранционен сервиз.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин shtepsel.bg!

1
         
2
3
4
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
84.6 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
15.4 %
Всички коментари

Бързи и коректни/

 

Точни и коректни.
Поздрави!

 

Много бързо и точно обслужване!

 

Закупих си телефон, който се оказа с една сим карта вместо с две. Свързах се с магазина и в рамките на няколко дни ми върнаха парите.

 

Много бързо и точно обслужване. Препоръчвам магазина.

 

Поръчах си телефон. След два часа се свързаха с мен и се уговорихме за доставката, начина на плащане и т. н. След като, не получих нито телефон, нито иформация, че има проблем, се опитах да се свържа с тях на телефона даден на сайта. Никой не отговаря на този телефон. Пичове, /говорих с мъж/, така не се прави коректен бизнес. Дори и да ми изпратите телефона, дори и цената да е о, кей

 

shtepsel.bg (преди 1 месеца)

Здравейте г-н Виктор Петков,
искаме да ви информираме че най-вероятно сте объркали сайта за който е предначзначен този коментар поради няколко причини. След направена проверка видяхме че в нашия сайт няма поръчка на ваше име. Дори и да сте се обадили на нашия телефон и да сте направили поръчка по телефона, е изключено поръчката да не е изпълнена, а още по-абсурдно е след това да сте звъняли и никой да не ви вдигне или да не ви е потърсил. Моля да се обадите на посочения телефон в нашия сайт и ще се уверите че е станала грешка. Ние може да не изпълним поръчка само поради две пречини:
- продукта е свършил преди да може да го свалим от сайта, в този случай се свързваме с клиента за да му обясним че няма възможност да изпълним поръчката или кога ще можем.
- Клиента не ни е вдигнал.
Няма друг вариант при който една поръчка да не се изпълни.

Поръчах си телефон, който беше с около 100 лева по-евтин от цената за същия телефон предложен от другите магазини, дойде на другия ден, без забележки, вече го използвам няколко месеца, отново без забележки. Доволна съм от обслужването, компетентността и разбира се цената.

 

Бързо и точно обслужване.
Доволен съм защото продават на разумна цена.
Телефона също е супер за тази цена.
Благодаря.

 

Обслужване на ниво .
Телефонът който поръчах беше без забелешка .
Онлайн магазинът е с уникални цени .

 

Коректен
Поръчката дойде на време.

 
^