stealtech

stealtech
Име на фирмата
Стилтех Компютърс ООД
Основан през:
1998
Адрес:
1421 София, Крум Попов 75 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
+359 2 9630153
2.5
20
3
1
6
29
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Факс
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин stealtech!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
33.9 %
5.1 %
1.7 %
10.2 %
49.2 %
Всички коментари

В събота си поръчах продукти. В понеделник се обадих за да проверя дали могат да ми обработят поръчката. Момичето с което разговарях, от магазина в ЛОзенец ми каза че до 20 мин ще ми върне обаждане. Е , уви.. никойне с еобади, все ми имената но не и телефон за връзка. Както и да е , изчаках до обяд и реших да предприема ново обаждане ей така да проверя поръчка ще изпълнят ли няма ли... д

 

След получаването на слушалки на няколко пъти ми сигнализират хората с които комуникирам, че чуват шум от мен и че прекъсва, това което говоря.
Най-накрая реших да ги погледна и ги отворих. Реших, че ако има "кофти" спойка, лесно ще мога да ги отремонтирам тъй като имам нужните инструменти.

Какво откривам при отварянето на основната - лявата слушалка

Тези слушалки въпреки липсат

 

Цените са им доста по БГ джоба, но още им липсва свестна комуникация и обслужаване. Надявам се най-после това да се промени, щото от години мрънкат по телефона, пишат некви непълни мейли и на място в м-ните правят нещата сякаш с голямо нежелание! ?

 

Преди време си поръчах кутия за компютър. Получих я - всичко беше и все още е наред, освен обещаната гаранция, която липсваше в пратката. В допълнение на това, плащаш за доставка ако ще и поръчка за над 1000 лв. да си направил. Безплатна е ако е само ако поръчаш хладилник, фурна или перална машина.

 

Пускат кухи обяви, хем нямат налично, хем цените променят... тъжно но pazaruvaj не им сваля жалките опити за реклама.

 

Обаждам се в магазина за проверка за наличност, казват ми, че има, В съшия момент натискам купи и правя поръчка. След 10 минути ми се обаждат и ми казват, че са се изчерпали.... Много некоректни...

 

Колегите напоследък прибягват към некорректни и нетрадиционни практики с несъществуващи в действителност предложения, наподобяващи долнопробни агенции за недвижими имоти.

 

добро обслужване и цени

 

Недопустимо грубо отношение на операторката която вдига телефона там. Некомпетентна и кисела. За шести пореден път поръчвам от този магазин и НИКОГА продукта не е наличен а изчерпан което по никакъв начин не е отразено нито тук в пазарувай нито на сайта на магазина. Не си губете времето с псевдо фирмички които даже нямат отношение и уважение към клиентите си!

 

Много некоректна фирма. Всеки път когато поръчам нещо никога не е налично. След като се обадя за да попитам каква е причината затова, груб женски глас започва с много неприятен глас и тон да ми се кара. Не пазарувайте от тази фирма има далеч по-добри фирми които знаят как да правят бизнес и най-важното държат клиента да остане доволен!