stealtech

stealtech
Име на фирмата
Стилтех Компютърс ООД
Основан през:
1998
Адрес:
1421 София, Крум Попов 75 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
+359 2 9630153
2.5
20
3
0
5
26
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Факс
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин stealtech!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
37.0 %
5.6 %
0.0 %
9.3 %
48.1 %
Всички коментари

Обаждам се в магазина за проверка за наличност, казват ми, че има, В съшия момент натискам купи и правя поръчка. След 10 минути ми се обаждат и ми казват, че са се изчерпали.... Много некоректни...

 

Колегите напоследък прибягват към некорректни и нетрадиционни практики с несъществуващи в действителност предложения, наподобяващи долнопробни агенции за недвижими имоти.

 

добро обслужване и цени

 

Недопустимо грубо отношение на операторката която вдига телефона там. Некомпетентна и кисела. За шести пореден път поръчвам от този магазин и НИКОГА продукта не е наличен а изчерпан което по никакъв начин не е отразено нито тук в пазарувай нито на сайта на магазина. Не си губете времето с псевдо фирмички които даже нямат отношение и уважение към клиентите си!

 

Много некоректна фирма. Всеки път когато поръчам нещо никога не е налично. След като се обадя за да попитам каква е причината затова, груб женски глас започва с много неприятен глас и тон да ми се кара. Не пазарувайте от тази фирма има далеч по-добри фирми които знаят как да правят бизнес и най-важното държат клиента да остане доволен!

 

Поръчах си Bluetooth слушалки. Дойдоха в една опаковка която е невъюможно да бъде отворена без да се повреди. Оказа се че слушалките имат по-малко от 2 метра ефективна дистанция на приемане на сигнала и то само ако между тях и другото устройство няма абсолютно нищо - един лист хартия е достатъчен да блокира сигнала почти напълно. Когато се обадих да търся вариант за връщане на некачестве

 

Стоката, изведена най-отгоре в списъка с ниски цени, изобщо не се продава в посочения магазин. Не е налична, вероятно и никога не е била, нито ще бъде - но е обявена на сайта на търговеца и той спокойно приема поръчки за нея, които след това просто отказва. Това е некоректна и напълно безплатна реклама за сметка на pazaruvaj. com.

 

Коректни!

 

Изключително коректни, препоръчвам на всеки, много добри цени и компетентен персонал.

 

Добро обслужване и цени.

 
^