stealtech

stealtech
Име на фирмата
Стилтех Компютърс ООД
Основан през:
1998
Адрес:
1421 София, Крум Попов 75 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
+359 2 9630153
2.5
21
3
1
6
30
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Факс
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин stealtech!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
34.4 %
4.9 %
1.6 %
9.8 %
49.2 %
Всички коментари

Закупих от тях SSD , което е с 3г. гаранция а ми беше изпратена гаранция за 12 месеца. Писах email , но дори не си направиха труда да ми върнат отговор , а какво остава за друго. Не мисля да ползвам повече този магазин.

 

Не виждам защо всеки има проблеми със магазина от там си поръчах захранване на Cougar 600watt за 85 лева дойде си взех си го и всичко си беше коректно... и други 2 неща си поръчах от там и нямам проблеми, супер коректната фирма са дори като поръчам ми звънкат и ми казват кога ще дойде. : )
Не виждам какво ги нападате като са супер коректни.

 

В събота си поръчах продукти. В понеделник се обадих за да проверя дали могат да ми обработят поръчката. Момичето с което разговарях, от магазина в ЛОзенец ми каза че до 20 мин ще ми върне обаждане. Е , уви.. никойне с еобади, все ми имената но не и телефон за връзка. Както и да е , изчаках до обяд и реших да предприема ново обаждане ей така да проверя поръчка ще изпълнят ли няма ли... д

 

След получаването на слушалки на няколко пъти ми сигнализират хората с които комуникирам, че чуват шум от мен и че прекъсва, това което говоря.
Най-накрая реших да ги погледна и ги отворих. Реших, че ако има "кофти" спойка, лесно ще мога да ги отремонтирам тъй като имам нужните инструменти.

Какво откривам при отварянето на основната - лявата слушалка

Тези слушалки въпреки липсат

 

Цените са им доста по БГ джоба, но още им липсва свестна комуникация и обслужаване. Надявам се най-после това да се промени, щото от години мрънкат по телефона, пишат некви непълни мейли и на място в м-ните правят нещата сякаш с голямо нежелание! ?

 

Преди време си поръчах кутия за компютър. Получих я - всичко беше и все още е наред, освен обещаната гаранция, която липсваше в пратката. В допълнение на това, плащаш за доставка ако ще и поръчка за над 1000 лв. да си направил. Безплатна е ако е само ако поръчаш хладилник, фурна или перална машина.

 

Пускат кухи обяви, хем нямат налично, хем цените променят... тъжно но pazaruvaj не им сваля жалките опити за реклама.

 

Обаждам се в магазина за проверка за наличност, казват ми, че има, В съшия момент натискам купи и правя поръчка. След 10 минути ми се обаждат и ми казват, че са се изчерпали.... Много некоректни...

 

Колегите напоследък прибягват към некорректни и нетрадиционни практики с несъществуващи в действителност предложения, наподобяващи долнопробни агенции за недвижими имоти.

 

добро обслужване и цени