stealtech

stealtech
Име на фирмата
Стилтех Компютърс ООД
Основан през:
1998
Адрес:
1421 София, Крум Попов 75 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
+359 2 9630153
3
16
3
0
4
20
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Факс
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин stealtech!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
37.2 %
7.0 %
0.0 %
9.3 %
46.5 %
Всички коментари

Изключително коректни, препоръчвам на всеки, много добри цени и компетентен персонал.

 

Добро обслужване и цени.

 

Поръчах A4TECH Bloody V7M на следващия ден пристигна. Получих обайдане след около 5 минути персоналът е любезен. Доволен съм.

 

Ужасно некоректно държание на служителите. Нямам думи просто, бягайте надалеч от тази фирма.

 

Пълни боклуци! Много лошо обслужване, не искаха да ми заменят гаранционен продукт! Само оправдания! Препоръчвам никой да не купува от тях, ще имате проблеми!

 

Винаги получавам обаждане по телефона в рамките на няколко минути след като съм пуснала поръчката. Персоналът е любезен с мен, цените са добри и в рамките на 24часа поръчаният артикул е при мен.

 

e... винаги няма, това което пише, че има и е на по евтина цена.... предлагат веднага по скъп от вида и като погледнеш тук други продават от този вид по евтино. Вероятно използват сайта само за реклама!

 

Направих поръчка за раница за лаптоп. Един час по-късно ми се обади служителка и ми обясни, че раницата не е налична и да проверя другата седмица. В момента в който приключих разговора си с нея влезнах отново в техния сайт и раницата си беше там, само че с друга по-скъпа цена. Заради това, че ме излъгаха - 1 звезда оценка на магазина от мен!

 

За трети път поръчвам нещо от сайта и се оказва, че не е налично. Така и не можаха да ми обяснят, как артикул който го нямат наличен и не могат да го доставят, не го премахват от списъка с предлагани продукти? !?

 

Хората са вещи и дават много конкурентни цени + добро обслужване

 
^