ТЕСТЕР БГ - Тестери на парфюми

ТЕСТЕР БГ - Тестери на парфюми
Име на фирмата
ТЕСТЕР БГ - Тестери на парфюми
Адрес:
1000 София (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
+35924027016
1.5
1
0
0
0
5
За фирмата
ТЕСТЕР БГ - Тестери на парфюми
Онлайн продажба на мъжки и дамски на парфюми, подаръчни комплекти, дезодоранти, део стикове, афтършейв, боди лосиони, душ гелове, кремове
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин ТЕСТЕР БГ - Тестери на парфюми!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари
клиентски коментари

Като чете коментарите човек ще си каже че този продавач няма как да е в бизнеса след такива отзиви! Имам над 40 парфюма и 5-6 от тях съм ги поръчал от тук. Всеки един от парфюмите им е даже с по-добро качество от половината купени от по-големите онлайн магазини. Даже един Том форт който си взех за неприлично ниска цена е 1към1 с това което съм мирисал в бутик. Единствените забележки кои

 
Мартин

Продали са ми пълен боклук, който няма нищо общо с истинския парфюм и дори не е близо по аромат. На този тестер аромата е толкова непоносим, че даже не вярвам как изобщо сте имали смелостта да го напълните в шише на Dior. Абсолютна измама е този магазинс. ДА СЕ ИЗБЯГВА ПАЗАРУВАНЕТО ТУК!

 
клиентски коментари

Вместо оригинален тестер на парфюм получих "оригинална" опаковка с лек аромат, който трае максимум 20-30 минути. Дори наливните парфюми от 12-15 лв са в пъти по-трайни.
Нямаше проблем при връщането на пратката, но ми останаха транспортните разходи в двете посоки, изгубеното време и разочарованието.

 
клиентски коментари

Пратиха ми някво жалко менте. Хем като се чухме по телефона има казах, че ако продават боклуци въобще да не го пращат и пак. Да си го вземат обратно, .. много зле.

 
клиентски коментари

Аз също се опарих, поръчвайки от този магазин, само че бяха аромати на Chanel и Thierry Mugler. И двете бяха очевидни ментета.

 

ТЕСТЕР БГ - Тестери на парфюми (преди 5 години)

Писахме Ви и искахме от вас да ни предоставите информацията за поръчката, защото ние в нашият магазин нямаме данни за такава поръчка за 20 дни назад от датата на това мнение, както и на това име да сме изпращали пратка с куриерската служаба. Така, че дайте по-подробна информация с номер на поръчка, дата, както и дата на доставката. Много е лесно да се напише нещо без да имате доказателства !?

клиентски коментари

Получих евтина имитация на тестер на оригиналния продукт, въпреки уверението на продавача, че продуктите, които предлагат не са фалшификати. Ползвам въпросния парфюм от 15 години и не бъркам в преценката си. Флаконът, в който го получих също не оставя съмнения за произхода и качеството на продукта. Ако търсите оригинален парфюм, насочете се другаде. Естествено, разходите за куриер и в дв