www.diplomat.bg

www.diplomat.bg
Име на фирмата
''Дипломат Корпорейшън'' ООД
Основан през:
2008
Адрес:
5770 Луковит, ул. Христо Ботев 37 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0700 150 90
За фирмата
„ДИПЛОМАТ КОРПОРЕЙШЪН“ ООД (DIPLOMAT CORPORATION LTD) е компания, занимаваща се с търговия на електродомакинска техника от 25 години. За този период тя се превърна в една от най-големите търговски фирми в България. Ние осигуряваме електродомакински уреди от цял свят, които подобряват качеството на живот на нашите потребителите.

През далечната 2001 година, „ДИПЛОМАТ КОРПОРЕЙШЪН“ ООД регистрира собствена търговска марка Diplomat®, под която на българския пазар се предлагат електрически и газови бойлери, камини, електрически и газови отоплителни уреди, малки и големи готварски печки, аспиратори, прахосмукачки, плотове за вграждане и други. Само за няколко години Diplomat® се превръща в предпочитана марка за електродомакински уреди в много български домове.

Днес „ДИПЛОМАТ КОРПОРЕЙШЪН“ ООД предлага на пазара уреди под различни собствени марки и работи успешно в партньорство с редица световно признати производители и разпространители на електродомакинска техника.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин www.diplomat.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение