zooplus bg

zooplus bg
Име на фирмата
zooplus AG
Основан през:
1999
Адрес:
80331 München, Sonnenstraße 15 (Физически магазин)
Имейл:
Тел.:
0049 89 95006-0
3
15
0
1
1
12
За фирмата
Основан през 1999 г., zooplus се е посветил на каузата да предоставя на любителите и стопаните на животни заслужаваща доверие и практична платформа за онлайн пазаруване. Нашата цел е да предлагаме на клиентите си топ качество на най-добри цени.
В zooplus.bg ще намерите всичко необходимо, за да поглезите Вашето куче, котка, хамстер, канарче или папагалче!
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин zooplus bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
51.7 %
0.0 %
3.4 %
3.4 %
41.4 %
Всички коментари

Клиент съм на този онлайн магазин от 4 години, но впечатлението ми е, че откакто zooplus работят със Спийди (DPD) , доставките се бавят неоправдано много. Около Коледа беше кошмар, но донякъде разбираемо - забавени, разменени пратки и пр. В момента вече 5-ти ден не мога да проследя пратката, а представителката на zooplus, с която разговарях вчера, се държа доста троснато след първоначалн

 

zooplus bg (преди 1 месеца)

Здравейте,
Искрено съжаляваме за забавянията които се получават около празничните дни. Винаги когато има подобно обстоятелство ни уведомявайте на https://www.zooplus.bg/contact_us, или на тел. 02/ 448 63 66.
Понякога не можем да предотвратим забавянето от страна на доставчика, но можем да Ви предложим добро решение, от което да останете доволни. По отношение на Вашата поръчка 135396076, служител от отдела за обслужване на клиенти ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми какъв е статуса на пратката.
С най-добри пожелания, Екипът на zooplus.

От години съм клиент на Зооплюс , доволна съм от цени и разнообразие !

 

Много коректно обслужване! Доставката в срок! Но качеството нахраната " Purina Pro Plan" medium puppy за съжаление е различно от това, което сме закупували до сега! Храната е в срок на годност, но се различава по вид и мирис ( на вкус няма как да знам).
Това е първата ни поръчка и последна за съжаление. Цените са много добри, но до там...

 

zooplus bg (преди 2 месеца)

Здравейте Зорница,
Благодарим Ви, че ни осведомихте за случая.
Служител от отдела за обслужване на клиенти ще се свърже с Вас, за да установим какво точно се е случило със закупената от Вас храна и да Ви предложим решение на създалата се ситуация.
С уважение,
Екипът на zooplus

Направих три поръчки досега!
1. Първата закъсня с повече от 10 дни и не получих един ден предварително предизвестие! Имах проблеми!
2. Втората почти всичко мина добре.
3. Третата дойде навреме , но не ми изпратиха отново предизвестие. И пак имам в момента проблеми!
Доставчиците са нагли и все бързат! И искат да те прекарат с доставката в съседният офис/ да се освободят! /.

 

zooplus bg (преди 2 месеца)

Уважаеми г-н Минчев,
Благодарим Ви, че ни осведомихте за създалата се ситуация. Искрено се извиняваме за закъснението на Вашата поръчкa и проблемите с доставчика. Постоянно се опитваме да подобряваме услугата и срока на доставка. Бихме искали да Ви усведомим, че това са изключения и че ние правим всичко по силите си да ограничим максимално подобни случаи. В случай, че имате въпроси или искате да сигнализирате за нередност при доставката, не се колебайте да се свържете с отдела за обслужване на клиенти: https://www.zooplus.bg/contact_us, или на тел. 02/ 448 63 66
Благодарим Ви за разбирането,
Екипът на zooplus

Видях сайта от реклама в Интернет и останах изненадан от богатия избор на стоки. И да направих поръчка преди малко, но като прочитам коментарите, се съмнявам вече. Чесно казано не знам дали да им се доверя, пък да им превеждам парите предварително по банков път. Каква гаранция дават, че ще изпълнят поръчката. Някой знае ли?

 

Здравейте , внесох сумата за направената от мен поръчка на 10. 01. 2019 , днес сме 17. 01. 2019 и нищо не съм получила.

 

zooplus bg (преди 4 месеца)

Здравейте,
Спред информацията, с която разполагаме от доставчика Вие сте получили пратката на 18.01.2019 г.
Ако имате и други въпроси, не се колебайте да се свържете с отдела за обслужване на клиенти: https://www.zooplus.bg/contact_us, или на тел. 02/ 448 63 66.
С най-добри пожелания, Екипът на zooplus.

Първа поръчка-загубена от СПИДИ... Чакане-един месец, компенсация-10% от направена следваща поръчка, ако я направя в рамките на две седмици, защото ваучерът е със срок на валидност, сметка навъртяна със СПИДИ и ЗООПЛЮС-около 50 лева....
Сметнете вие тези 10% кое точно ще ми компенсира? Скъсаха ми нервичките...

 

zooplus bg (преди 4 месеца)

Здравейте Г-жо Атанасова!
Много съжаляваме за създалата се неприятна ситуация, случаите с проблеми при доставките са рядкост. Бихме искали да Ви уведомим, че цялата сумата в размер на 130.44 лева беше върната по Вашата сметка. Предоставихме Ви също така код за 10% отсъпка при следваща поръчка, валиден еднократно в рамките на една година. Според последната информация, с която разполагаме, куриерът все пак е успял да достави Вашата пратка и тя е била приета от Вас на 4.01.2019г. На 9.01.2019г. отдел "Клиенти" Ви е изпратил имейл за потвърждение, на който все още няма отговор от Ваша страна. Поради създалата се ситуация, бихме искали да Ви уведомим, че можете да задържите получените продукти, както и върнатата сума за поръчката в знак на извинение от наша страна.
С уважение,
Екъпът на zooplus.

Поръчвам от началото на август и до сега всичко е коректно и на време. Плащам с дебитна карта без проблем. Храната, играчките, камъчетата за тоалетна, купичките и всичко, което съм взела за моето малко коте е качествено и на добра цена. Има голям избор храна за малки котета.

 

zooplus bg (преди 5 месеца)

Здравейте г-жо Попова,
Благодарим Ви за положителното мнение и високата оценка. Ще се постараем и в бъдеще да оправдаем добрите Ви впечатления. С уважение,
Екипът на zooplus

Не може да се плаща с наложен платеж. Не може да поръчате за по-малка от 60лв. сума. Доставка в рамките на 7 дена за мен е твърде дълъг период, при положение, че всички други онлайн магазини локирани в България доставят до 2 дена. Наемете си склад в страната и подобрете услугата си! !!

 

zooplus bg (преди 8 месеца)

Здравейте Даниела,
Благодарим Ви за предоставената обратна връзка. Тя е от гоялмо значение за нас и ние се опитваме постоянно да подобрим услугите си.
Съжаляваме да разберем, че имате негативно мнение за нашия онлайн магазин, преди да сте направили поръчка. Това са условията, които можем да предложим към момента, за да предоставим богат асортимент от храна и аксесоари за домашни любимци, на най-достъпни цени. Всички онлайн магазини имат такива специфични условия.
Бихме Ви препоръчали да се абонирате за нашият електронен бюлетин (https://www.zooplus.bg/newsletter) и щом откриете продукт, който би заслужавал чакането си, да изпробвате нашите услуги. Може и да останете приятно изненадани!
Поздрави,
Екипът на zooplus

От момента в който имаме кученце правя поръчки от този магазин. Плащането е предварително, както е по цял свят, най-бързо и удобно с кредитна или дебитна карта. Доставката е бърза, като се има предвид, че се минават граници и разстоянията не са малки. Проследява се без никакъв проблем, а и куриерските фирми уведомяват за деня на доставката.
Не на последно място - чудесно качество на не

 
Магазини

Магазини

zooplus bg(физически магазин)
Адрес: 80331 München, Sonnenstraße 15
Карта » | Упътване до адрес »
Телефон: 0049 89 95006-0
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
zooplus bg
80331 München, Sonnenstraße 15