Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
e-Bright иновативна система за избелване на зъбите в домашни условия.
Тази система ви осигурява силата и ефективността на професионалното избелване на зъби в стоматологичните кабинети, като дава отлични резултати само след няколко процедури по 20-минутни.
Клинично е доказано, че се наблюдават отлични резултати само след три 20-минутни процедури без да нарушава емайла на зъбите и без странични ефекти.
e-Bright се произвежда в съответствие с международните стандарти за качество. Системата e-Bright притежава сертификати за качество по ISO 9001 и ISO 13485 за продажба на медицински продукт в страни от Европейския съюз.

Системата e-Bright включва:
- DVD с инструкции
- Инструкция за употреба
- Източник на студена светлина и опаковка с 4 бр. батерии
- e-Bright ретрактор
- e-Bright избелващ гел
- Избелващи активатори (активиращ се от светлината филм)
- Beyond Pearl White паста за зъби (35g)
- Beyond e-Bright мострена карта за избиране на степента на белота на зъбите
- АА батерии

Системата за избелване на зъби в домашни условия e-Brightе единствената сравнима с професионалните избелващи системи. Постигнете видими резултати само за три 20-минутни процедури!
По време на процедурата използвайте включената в комплекта мини опаковка избелваща паста за зъби Beyond Pearl White за допълнително избелване и защита от потъмняване в бъдеще.
Избелващата паста за зъби Beyond Pearl White съдържа микрокристали от патентованата избелваща формула на Beyond, които се разтварят и действат избелващо, докато използвате четката си за зъби. Във формулата е включен и флуорид за защита от кариеси. Използвайте самостоятелно или след процедура с e-Bright , за да запазите вашата нова ослепително бяла усмивка.

Всеки ли може да използва e-Bright ?
Системата за избелване на зъби e-Bright дава видими резултати и е подходяща за всеки, който иска да избели зъбите си. Това включва хора, чиито зъби са потъмнели от тютюнопушене или от вещества, съдържащи се в кафето и чая. Ефективна е и за избелване на зъби с петна, получении в резултат на приема на тетрациклини, флуорид или наследственно обезцветяване. Не се препоръчва бремени жени и клиенти под 16 години да използват e-Bright .

Колко бели могат да станат зъбите ми?
Направените тестове показват, че след избелване с e-Bright , степента на белота може да се промени с 5 до 14 нюанса според мострената карта. Резултатите зависят от това колко бели са зъбите по рождение, но крайният резултат са бели, блестящи зъби.

Безопасно ли е ползването на e-Bright ?
Напълно. Научните статии са показали, че активните ингредиенти в e-Bright СА ефективни и безопасни за козметично избелване на зъби. В продължение на години тези ингредиенти СА използвани в стоматологията. е-Bright не променя и не уврежда структурата на зъбите, тя просто прави зъбите искрящо бели.

Колко време отнема процедурата?
Използвайте системата e-Bright 20 минути всеки ден и ще постигнете отлични избелващи резултати след 3 дни. Препоръчително е да направите пълни 5-дневни процедури за постигане на максимални резултати.

Каква е разликата между e-Bright и други избелващи методи?
Системата e-Bright се базира на избелване, ускорявано с помощта на светлина и е сравнима само със системи, използващи светлина в стоматологичните кабинети. Тази техника избелва зъбите ви незабавно и няма странични ефекти. Резултатите са по-добри и по-бързи в сравнение с други избелващи продукти за домашна употреба.

Какво ще се случи с короните и пломбите ми?
По принцип избелващата процедура не може да промени цвета на металокерамични корони или фотополимерни пломби.

Болезнена ли е процедурата?
Процедурата е изключително приятна и не предизвиква никакъв дискомфорт. В редки случаи клиентите могат да почувстват минимално изостряне на чувствителността на зъбите, особено при консумиране на много студени или горещи храни или напитки в рамките на няколко часа след процедурата.
Избягвайте много студени или горещи напитки през първите 24 часа, ако има повишена чувствителност на зъбите.

> За подробна информация отностно технологията на избелаване, начина на приложение и информация за производителя може да откриете във файла по-долу.

>>>Система за избелаване на зъбите e-Bright (413 KB)

Продукт известен още и като e Bright, eBright
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^