Регистрация

Прочетох и приемам условията за ползване
Регистрация

Забравена парола

Изпратете нова парола

Вход към партньорния портал

Вход
Вашият магазин още няма профил? Регистрирайте се!
Проблем с влизането? Поискайте нова парола.

Партньорски коментари


Host.bg е един от най-големите провайдери на хостинг услуги в България. Фирмата предлага широка гама от хостинг решения като:

 • Споделена хостинг услуга;
 • Регистрация на домейн (включително и .BG, както и домейни на кирилица);
 • Виртуални сървъри (VPS сървъри);
 • Наети сървъри;
 • Колокация;
 • Стрийм хостинг (stream hosting);
 • SSL сертификати;
 • Партньорска програма;
Host.bg предоставя голяма база данни с помощна и техническа информация на http:// info.host.bg и http://blog.host.bg. 24 часовата техническа помощ е екип от добре обучени и амбицирани професионалисти, готови да Ви помогнат, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината!

Александър Иванов
Управител
Алтех ЕООД

Предлагаме стоки онлайн вече 3 години, и партнираме с пазарувай от 2 години. С тяхна помощ можахме да популяризираме сайта си и да привлечем клиенти от цялата страна. Все още голяма част от новите ни клиенти идват чрез линкове от пазарувай. Досега имахме пълната подкрепа при отстраняването на възникналите проблеми и сме щастливи да ги имаме за партньор.

Десислава Асенова
управител
Мегашоп.БГ

Мегашоп.БГ е от 7 година на пазара в областта на електронната търговия, предлагаме голям асортимент от стоки и услуги. Още от самото стъпване на Пазарувай на българския пазар, ние изградихме великолепни бизнес отношения, като сме изключително доволни от съвместната си работа с тях. Заедно успяхме да развием и подобрим визията на представяне на продуктите, за да бъдат представени най-добре пред всеки един потребител. Благодарение на партньорството си с тях ние се развихме и утвърдихме като една водеща компания в областта на интернет търговията, като с тяхна помощ увеличихме и увеличаваме продажбите си. До сега имахме пълната им подкрепа, като се надяваме това да продължи и за напред. Щастливи сме ,че имаме за партньор фирма като Пазарувай.

Безплатни категории на Pazaruvaj
Представете мненията от клиенти на своя уебсайт с pop-up widget от Pazaruvaj
1
2

Публикуване на оферти на уебсайт pazaruvaj.com

Pazaruvaj.com е интернет каталог, който насочва посетителите към продуктите и услугите на партньорите ни.
При нас посетителите лесно и бързо могат да разгледат търсените продукти и магазините, където могат да ги купят.
Купувачите ще могат да стигнат директно до предлаганите от Вас продукти и услуги, ако регистрирате профил и подготвите експорт с продукти на своя магазин.

Защо е ефективна рекламата на pazaruvaj.com?

Нашата цел е да представим офертите, като изхождаме от критериите и нагласата на купувача. Понеже прилагаме оптимизирана категорийна система и многобройни допълнителни детайли за търсене, страницата ни гарантира лесен достъп до огромния онлайн асортимент дори и за хората без опит в ползването на Интернет. Чрез непрекъснатото усъвършенстване на технологията се стремим да отговаряме незабавно на промените в изискванията и търсенето, непрестанно да повишаваме доверието и интереса към онлайн пазаруването, и да стимулираме бизнеса на регистрираните ни партньори.

Таксуване на услугата и цени

Моделът на таксуване е PPC - препратен клик към Вашата страница*.
Новата ценова логика на Pazaruvaj цели начисляваните такси за клик да бъдат пропорционални с цените на стоките от съответните категории. Основните цени се определят според раздела (в отделни случаи и категорията) на листнатите стоки и тяхната цена, показана на pazaruvaj. (Актуалните цени можете да видите в секция "Цени на услугата").
Точни статистики за броя на кликовете и популярността на продуктите Ви можете да следите на партньорния портал. Възможно е обаче статистиките за дадена дата да бъдат показани с няколкодневно забавяне.

Станете наш партньор!

За да можете да се регистрирате като партньор на платформата, от Вас се очаква да имате:

 • работещ интернет магазин
 • валидни имейл адрес и телефон
 • възможност да издавате фирмени фактури (с фирмено име, данъчен номер тн.)
 • експортен файл** на предлаганите от Вас продукти, подготвен според тези изисквания, и начин за доставка на поръчките на територията на България.

   Как да включите продуктите си на pazaruvaj.com?

   Изгответе и поставете на уеб страницата си файл с данни за офертите. При това моля спазете точно указанията за формата на експортния ФАЙЛ НА ПРОДУКТИТЕ. Там намирате необходимите указания и примери.

   *Посетителите се прехвърлят към Вашата уебстраница като кликнат върху офертата, показана на нашия сайт. За гарантиране на коректността, осигурителната ни система таксува само един път "двойните" кликвания, както и повторните кликвания от един и същ потребител

   ** Запазваме си правото да отказваме обработка на експортни файлове съдържащи употребявани / ремаркетирани стоки и такива с повредена опаковка, или файлове несъответстващи на изискванията посочени по-горе

   .
Специални наши партньори:
unas.bg Cloudart