За каква услуга става дума?

"Коректен магазин" е нова услуга, поддържана от Pazaruvaj.com, с която бихме искали да повишим доверието и мотивацията на желаещите да пазаруват онлайн.

Скоро след покупката клиентите на магазините заявили тази услуга могат да дадат своята оценка за качеството и реда на обслужването и доставката, като за целта попълват специален въпросник. Според получените резултати, магазините постигнали оценка над 4.2 ще бъдат отличавани със специално лого на страниците ни, носещо им статуса "Коректен магазин от pazaruvaj.com".

Понеже само мненията на действителните купувачи определят тази оценка, даденото отличие отразява точно качеството на магазина за потребителите.

За магазините, носещи титла Коректен магазин, коментари могат да се пишат единствено по метода, работещ по програмата за сертификация. При тези магазини, полето за оставяне на общ коментар на сайт Pazaruvaj няма да бъде активно до момента, докато магазинът не загуби тази титла.

Като портал сравняващ цени нашата задача е да подпомагаме посетителите си в пазаруването още от самото начало, както с упътване към най-ниските цени, така и с насоки относно какво и къде си струва да се пазарува. Програма "Коректен магазин" служи да даде идея на потребителите къде е най-сигурно пазаруването, и къде ще бъдат обслужени най-добре.

Защо стартирахме услугата?

На много места в интернет се говори за оценка и впечатления от интернет магазините. Не винаги може да се установи откъде произлизат позитивните отзиви, и дали те не са пускани именно от въпросните магазини, и също толкова неизяснено остава дали лошите мнения не са дело на конкуренцията на въпросния магазин, добре познато като черен ПиАр. Затова и в двата случая остава въпросителната, колко вярна е картината.

"Коректен магазин" ползва принципа, че достоверна оценка на коректното обслужване могат да дадат единствено хората, които са пазарували в действителност. Така превръща опита им в ценна помощ за останалите, и градивна мярка за Вашия престиж!

Как работи услугата?

Чрез услугата "Коректен магазин" се свързваме само с клиентите, които наистина са пазарували вече в даден магазин. Те могат да споделят впечатленията си от покупката като попълнят нашия въпросник, който им изпращаме 10 дни след поръчката. Целта ни е да представим обективна оценка за пазаруването и качеството на обслужването в магазина, както и да намалим неприятните преживявания за възползвалите се от тези онлайн услуги. Услугата не изисква допълнителна такса от нашите партньори. Заявяването и активирането отнема не повече от двайсетина минути, след това тя работи автоматично.

Как да станете един от Коректните магазини на pazaruvaj?

Според нас...

Золтан Антали
Директор отдел системна техника
Bemutatoterem.net

Намирам, че програма Коректен магазин е от изключително значение за изграждането на доверие в купувачите към нашата фирма, което засилва посещаемостта на страницата. От получените мнения лесно виждаме пропуските в услугите си и черпим идеи за бъдещите разработки.Предимства за магазините:

  • Магазинът получава директна потребителска оценка. След попълване на въпросника се изяснява доколко са удовлетворени купувачите от направените покупки и облужването на магазина, и какво още може да се подобри за повишаване на общото качество на обслужването.
  • Магазин получил достатъчно положителни оценки ще получи номинация "Коректен магазин" на страниците на сайта ни. Това ще привлече повече посетители, понеже хората са склонни да пазаруват в магазин, за който вече пазарувалите там дават одобрителни оценки. Магазинът може да постави логото-символ на даденото отличие и на собствения уебсайт.