Описание
Тип GPS  за автомобил
Вътрешна памет 2048 MB
Четец на карти Да
FM трансмитер  Не
Информация за пътния трафик (ТМС)  Не

Екран

Тип на дисплея Touch Screen
Размер на дисплея 5"
Разделителна способност на дисплея 480 x 272 пиксела

Акумулатор

Захранване акумулатор

Размери

Ширина 119 мм
Височина 80 мм
Дебелина 25 мм
Тегло 185 г

Трансфер на данни

USB Да
Bluetooth Да
WLAN Не

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

 • TomTom Via 125 Европа на живо версия включва 2 години безплатен ъпгрейд на картата. Тази версия идва без живо трафик HD, но включва всички други функции, за живата версия Моля, потърсете за "чрез живи" на нашия сайт, Via TomTom прави навигацията една дреболия, който ви дава пълен контрол зад волана. Проектиран за удобство, позволява разговори със свободни ръце. Разширено платно асистент ви позволява лесно да навигирате чрез сложно кръстовище. С най-добри карти и коефициента на интелигентност маршрути, вие винаги ще е на път за достигане на местоназначението.
   
 • Последни карта гаранцияТръгвайте с най-новата карта - гарантирани!Ако нова карта за вашето устройство е на разположение в рамките на 90 дни от първото използване, можете да изтеглите тази карта веднъж безплатно чрез tomtom. com, моля, обърнете внимание, имат право единствено на едно безплатно изтегляне на картата. Поради непрекъснатите подобрения в качеството на нашата карта, някои нови карти, които не могат да се поберат на вашето устройство. В тези случаи, подробни зони карта са предложени за изтегляне. Можете да използвате само една зона Карта на вашето устройство в даден момент, но това е лесно и безплатно да се промени към друга зона, по всяко време, използвайки tomtom. com. За повече информация да проверите www. tomtom. com / mapzones.
 • Карта Share технологияНаправят корекции на собствената си карта, за да помогне на вашето устройство към днешна дата.  
 • Разширен о Лейн ориентиранеЯсно показва в коя лента да се вземат в кръстовища, така че да не пропуснете вашия повратна. На най-трудните магистрални кръстовища, реалистични 3D представяне на кръстовището държи спокойно и безопасно.  
 • Старт Plug &Вашето устройство не може да бъде по-прости за използване - просто го включете и докоснете сензорния екран. Вие ще бъдете по пътя си много бързо с интуитивен потребителски интерфейс.
 • Говорими имена на улициПомощ да запазите очите си на пътя, гласовите инструкции сега включва имена на улици, за да направят стружки още по-ясно.
 Спестете време и пари
 • Еко пътекиШофиране с тези по-икономични маршрути ще ви спести пари, както и намаляване на въздействието си върху околната среда. Вашето устройство може да ви покаже на маршрута, който има по-ниско въздействие върху околната среда, използвайки на движещите данни на милиони на TomTom потребители.
 • IQ Routes технологияСамо TomTom използва действителните пренос на данни, събрани от милиони потребители, за точно изчисляване на времето за пътуване на вашия маршрут. Тя дава възможност за час-пик, светофари ... дори търговски тълпи. Така че без значение колко е часът, можете да разчитате на IQ маршрути да ви кажа кога ще стигнем до там.  
 • Камерите за превишена скоростУстройствот Продукт известен още и като Via125
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^