Pazaruvaj.com е най-популярната българска платформа за сравнение на цени и продукти, която предоставя надежден справочник за онлайн пазаруване, подпомагащ магазините с онлайн асортимент и клиентите им при правене на покупки от 2006 година досега. Сайтът привлича над 2 млн. потенциални купувачи месечно, които информирано могат да направят своя избор от над 400 електронни магазини и над 2 млн. оферти (данни от м. януари, 2019)

Online Comparison Shopping Kft. като оператор на онлайн платформите arukereso.hu, compari.ro и pazaruvaj.com публикува броя на активните получатели на услугата, който възлиза на 6 367 075 в Унгария, 4 314 487 в Румъния и 2 936 320 в България , в съответствие с разпоредбите на член 24, параграф 2 от Регламента за цифровите услуги (DSA)

Online Comparison Shoppping Kft. as the operator of the online platforms arukereso.hu, compari.ro and pazaruvaj.com hereby publishes the number of active recipients of the service, which amounts to 6 367 075 in Hungary, 4 314 487, in Romania and 2 936 320 in Bulgaria, in accordance with the provisions of Article 24(2) of the Digital Services Regulation (DSA)

Мисия на Pazaruvaj.com

Мисията на Pazaruvaj.com е да обобщи и направи сравними продуктите и цените им, за да могат бъдещите клиенти лесно и бързо да откриват по желани от тях параметри най-подходящата оферта. С непрекъснатото развитие на платформата и свързаните услуги младият екип се стреми да повиши удоволствието и да опрости процеса при онлайн пазаруването, за да може този икономичен търговски модел да придобие по-широка популярност.

Защо да планирате покупката с Pazaruvaj.com? Определено си струва, защото...

... сравнявате лесно продукти по много параметри наведнъж.

... откривате магазините, гарантиращи коректно обслужване.

... виждате отзиви за магазини и продукти от вече пазарували потребители

... проверявате цените още в магазина с приложението-скенер за цени.

... имате опция за директен въпрос към много магазини от сайта ни.

... сортирате прегледно резултатите според важните за Вас критерии.

... намирате лесно продуктовите вариации за избраните продукти.

... получавате известие от нас, когато цената на желания продукт намалява.

... имате информация за доставката още преди да сте влезли в магазина.

... споделяте Вашия опит и наблюдения за продуктите с интернет обществото.

... четете седмичен е-бюлетин за актуалните намаления и сезонни стоки.

Станете наш партньор!

Добавете стоките си в каталога, достигнете желаната потребителска аудитория, и повишете оборота си през цялата календарна година!

Ако сте собственик на електронен магазин и още нямате листнати стоки в каталога, не се колебайте, свържете се с нас! Екипът ни ще прибави продуктите Ви без особени усилия от Ваша страна, така ще можете да получавате допълнително клиенти от най-популярната сравнителна платформа в България, да участвате в организирани сезонни и празнични кампании, и да повишите престижа на магазина и разпознаването на марката си!

Вижте нашите условия и регистрирайте Вашия магазин сега!

Online Comparison Shopping Kft.
Адрес: Rakoczi str 70-72. Budapest 1074, Hungary
Данъчен номер: HU24868291
Фирмена регистрация: 01-09-186759
E-mail: [email protected]
Web: www.pazaruvaj.com
Наши сайтове в чужбина