Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Тип Стенен сплит

Охлаждане

Ефективност при охлаждане A
Максимална мощност на охлаждане 6.8 кВт

Отопление

Ефективност при отопление B
Максимална мощност на отопление 7.5 кВт

Вътрешно

Вътрешно ниво на шум 40 dB

Външно

Външно ниво на шум 49 dB

Размери

Ширина (вътр. тяло) 105 см
Височина (вътр. тяло) 29 см
Дълбочина (вътр. тяло) 23.8 см
Тегло (вътр. тяло) 13 кг
Ширина (външно тяло) 90 см
Височина (външно тяло) 77 см
Дълбочина (външно тяло) 32 см
Тегло (външно тяло) 67 кг

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Климатик Daikin FAQ71C/ RZQSG71LV1 е нов модел инвертор с голям капацитет, предназначен да се справи с цялостната климатизация на помещения с големина между 50 и 70 кв. м. и е широко предпочитан за монтаж в магазини, ресторанти и офиси, в които няма окачен таван.

Моделът се характеризира с повишена сезонна ефективност SEER, която дава индикация за това колко ефективно работи климатикът за един цял отоплителен или охладителен сезон. Освен това климатик Daikin FAQ71C/ RZQSG71LV1 разпределя по перфектен начин въздушния поток без течения и температурни разлики благодарение на функцията вертикален auto swing.

Този инверторен климатик Daikin има полезни функции като: автоматична смяна между работните режими, работи в режим само вентилация, автоматичен рестарт след спиране на електричеството, функция за самодиагностика. Моделът разполага с въздушен филтър против прахови частици и е снабден с програма за намаляване влажността на въздуха без промяна на температурата в помещението

В допълнение към системата се предлагат:

- кабелно дистанционно управление BRC1D528 - 180 лв

- кабелно дистанционно управление BRC1Е51А - 270 лв

- инфрачервено дистанционно управление BRC7EB518 - 336 лв Продукт известен още и като FAQ 71 C RZQSG 71 LV 1, FAQ71CRZQSG71LV1, FAQ 71C / RZQSG71LV1, FAQ7 1C / RZQSG7 1LV 1
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^