Според 20 мнения
5
3
0
3
9
 

stealtech

Фирмено лого: stealtech
Основан през: 1998
Име на фирмата Стилтех Компютърс ООД
Адрес: 1421 София, Крум Попов 75 (Не е пункт за доставка)
Уеб: http://stealtech.org/
Имейл: stech@techno-link.com
Тел.: +359 2 9630153

МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА

Оценка %20
  25 % 5
  15 % 3
  0 % 0
  15 % 3
  45 % 9
МНЕНИЯ ПО МЕСЕЦИ
МесецОценкаТочкиМнения
септември 2014   0 0
август 2014   0 0
юли 2014   0 0
юни 2014   0 0
май 2014   0 0

Всички коментари

Подредба: 
преди 5 месеца
aazzssee
Отидох в магазина на ул. Крум Попов, за да закупя стока и да ми я инсталират на място, която в интернет страницата беше с една цена, а се оказа с около 50 лева по-скъпа. : -( Става дума за Samsung SSD 840 EVO. На страницата им беше 150 лв, а в магазина им искаха 195, като монтажът щял да бъде от тях. Не благодаря - за същата стока ще дам малко повечко пари, но поне на по-коректен магазин.
Полезен ли ти беше този коментар? Да (10) | Не (1)
преди 9 месеца
Boris
.... (продължение) Така, че ако сравняваме цените им с тези на други магазини - в Стилтех, вероятно цената ще е по-ниска в повечето случаи, тъй като при доста от другите цената е фиксирана и независима от моментната цена на долара. (5те процента отгоре или повече толеранс се плащат винаги при доста от конкурентите)
Цената е била по-висока единствено, когато един компонент е бил заменян с друг поради някаква причина (липса на наличност, препоръка).
Освен това по-големи поръчки - например над 1000лв без проблем подлежат на пазарлък (в рамките до 5-10% макс) - нещо което вероятно няма да стане в други магазини.
Полезен ли ти беше този коментар? Да (5) | Не (4)
преди 9 месеца
Boris
Виждам доста лоши коментари за фирмата, но не смятам, че са особено основателни. Не искам да обиждам недоволните клиенти, но мисля също така, че в над 50% от случаите проблемите им се дължат на неграмотност и претенции (което неминуемо нервира персонала, тъй като повечето клиенти са такива). Пазарувал съм много пъти от тях и не съм имал никакъв проблем. Сервизното обслужване си е напълно ОК. Вярно е, че има някои неща относно хардуера, за които хората в магазина не са били съвсем наясно, но това са били по-скоро дребни неща и изключения.
Относно цените - тези на сайта им (сега в сайта са с ДДС) почти никога не отговарят на реалните, НО забележете - когато отидете в магазина (поне такъв е моят опит) същите артикули, които сте преглеждали излизат по-евтино поне с малко (понякога към 5%). Това се дължи на факта, че цените на сайта са изчислени при малко по-висок курс на долара (с цел клиентите да не бъдат неприятно изненадани) отколкото към момента на покупка или зареждане.
Полезен ли ти беше този коментар? Да (4) | Не (5)
преди 1 години
Владимир Ангелов
Лоша оценка . Не си държат на думата. Потвърждават даден артикул с промоционална цена и впоследствие те информират , че същия е изчерпан.
Бъдете внимателни при сделките с фирмата . Изненадите от всякакъв характер са възможни.
Полезен ли ти беше този коментар? Да (21) | Не (4)
преди 1 години
Стефан Митев
Изключително некомпетентни! Поръчах си буфер с колонки - POWERCASE SPK - SP5230 от тях и каналите на буфера не работеха добре , явно нещо даваше на късо. При опит да им обясня и да си потърся правата , техен служител най-нагло ми обясни че те не поемат отговорност за дефектна стока , относно разноските за връщане чрез куриер, и ако искам да ми я сменят трябва да си изпратя буфера обратно по куриер за МОЯ сметка и , а не за тяхна тъй като буфера на практика беше повреден. И тъй като не сам от София , а от Варна, където нямат офис разходите ми за куриер са повече от 70% от стоиноста на продукта...
Полезен ли ти беше този коментар? Да (21) | Не (8)
преди 1 години
N.A.
Преди 2 години питах за лаптоп по имейла и отговориха след 5 мин.
Преди около 2 месеца питах за ъпгрейт на DVD слота на въпросния лаптоп към такъв за HDD... няма отговор!
Полезен ли ти беше този коментар? Да (7) | Не (7)
преди 2 години
Николай Владимиров
вече над 8 години пазарувам от Stealtech и за мен това са най стабилните и отзивчиви специалисти с които съм работил ! !!
Имам над 40 закупени конфигурации и много много повече компоненти.
Препоръчвам ги
Полезен ли ти беше този коментар? Да (11) | Не (24)
преди 2 години
панайотов
Изключително груби служители.Не ми е ясно как все още съществуват такива фирми.Мисля си..собственикът дали знае,как служителите правят всичко възможно ,клиент да не се върне или е като тях и не му пука за досадните искащи услуга ,даже и плащащи глупаци.
Полезен ли ти беше този коментар? Да (30) | Не (11)
преди 2 години
Gillian
В началото на 2011 си взех компютърна конфигурация от тях. Благодарение на сайта успях да си я слобя сама (кутия, дънна платка, хард диск, процесор, памет, лан карта и т.н), добре подреден е, сега следам още по - добре са го направили. Това, което не ми хареса е, че по интернет цената на всичко излезе с няколко лева по - малко отколкото платих, а доставка нямаше, взех си ги от офиса им. Дали заради сглобяването или за друго не разбрах. А може би защото цените са в долари и евро и се преизчисляват...не знам. Сега си търсих монитор, Ben Q, RL2240H, нямаха го на склад и ми казаха, че мога да си почакам и месец с доставката...
Полезен ли ти беше този коментар? Да (6) | Не (7)
преди 2 години
Димитър Павлов
намерих най-изгодно там,това което търсих
Полезен ли ти беше този коментар? Да (9) | Не (16)
Остави коментар