Pioneer Авто радио

(23 продукта)
Размер

Изберете радио, с което ще Ви е приятно да шофирате. Съвременните автомобилни радиа могат... Покажи повече

Параметри

Съвместимост и връзка с управлението на автомобила
Повечето марки изработват своите авто радио модели така, че да са съвместими не само с най-новите автомобили днес, но и с такива, които са по-стари с едно или повече поколения.

Това, което обаче не е автоматично, е управлението на новото радио от волана - както при оригиналното оборудване. Решението е джъмперен кабел или безжична алтернатива. Ако връзката на софтуерно ниво не е възможна, това може да се реши евтино със свързващ кабел. Вероятно ще Ви е необходима и адаптерна рамка, редуктор на антената или ISO адаптер.

Органи за управление и подсветка
Най-базовите модели предлагат един цвят и една интензивност на подсветката на дисплея. Когато пътувате през нощта, ярките светлини обаче могат да бъдат пречещи и разсейващи. Изберете модел, който предлага множество цветове (напр. син, червен, жълт и т.н.) и избор на интензитет на подсветката. Това важи и за бутоните - последното нещо, което искате, е да търсите контролите за сила на звука на тъмно.
Що се отнася до самия дисплей, по-старите модели имаха матричен дисплей и можеха да показват само предварително зададени цифри или букви. Но вече не ги виждаме много често, те са заменени от напълно графични версии, които са по-ярки във всеки аспект и се четат по-добре на пряка слънчева светлина. Ако използвате радио 2 DIN, можете също да изберете функцията за възпроизвеждане на DVD директно на дисплея.

Радиоприемане
FM - най-често срещаният тип тунер, благодарение на RDS технологията, показва на екрана текстова информация за възпроизвежданата станция.

RDS функция също така позволява на FM радиото да показва основна информация за музиката, която се изпълнява в момента, примерно името на станцията или изпълнителя / заглавието.

DAB/DAB+ - цифров стандарт за радиоразпръскване, много по-добро покритие дори в труднодостъпни зони, позволява високо качество на приемане без шум и смущения, и огромен диапазон от предаватели.

Поддържани формати
Автомобилните радиостанции със CD устройство обикновено възпроизвеждат не само музикални компактдискове, но и дискове във формат MP3 WMA и AAC. Същите формати могат да се четат от USB устройства и карти с памет. Много радиостанции също така поддържат формати без качаствена загуба, като FLAC. Този списък може да бъде продължен дълго.

За 2-DIN радиостанции и 1-DIN радиостанции с прибиращ се екран се показва и функцията за възпроизвеждане на видео. В допълнение към поддръжката на отделни формати (DivX, Xvid, MPEG, MP4,...), обърнете внимание на параметъра максимално видео качество/резолюция.

Ако не използвате компактдискове или не искате да ги държите в колата си, Ви предлагаме да изберете много популярните радиостанции за кола без CD устройство, които са най-продаваните в наши дни.

от 109,99 лв
3 оферти
568,99 лв
topmarket.bg
Подробно

Pъководство за пазаруване на Авто радио

289,99 лв
topmarket.bg
Подробно
297,99 лв
topmarket.bg
Подробно
204,99 лв
topmarket.bg
Подробно
289,99 лв
topmarket.bg
Подробно
199,99 лв
electron.bg
Подробно
299,00 лв
electron.bg
Подробно
448,99 лв
topmarket.bg
Подробно
129,99 лв
topmarket.bg
Подробно
от 129,99 лв
4 оферти
235,99 лв
topmarket.bg
Подробно
от 259,99 лв
2 оферти
139,99 лв
topmarket.bg
Подробно
от 169,00 лв
4 оферти
от 119,00 лв
3 оферти
278,99 лв
topmarket.bg
Подробно
153,99 лв
topmarket.bg
Подробно
220,35 лв
proarm.info
Подробно
159,00 лв
caraudio.bg
Подробно
129,00 лв
caraudio.bg
Подробно

Pъководство за пазаруване на Авто радио

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.