Как да си купите гардероб?

Изборът на подходящия гардероб за Вашата спалня е от съществено значение. Преди да купите нова мебел, преценете капацитета и параметрите на сегашния Ви шкаф. Купуването на нов гардероб е идеалната възможност за изглаждане на досегашните неудобства, примерно с недостатъчно място или неподходящо разпределение.


Задайте си следните въпроси:

Имам ли нужда от повече рафтове?

Имам ли нужда от повече място за окачване на дрехи?

Имам ли нужда от по-висок шкаф?

Ще трябват ли също и допълнителни чекмеджета?


В зависимост от Вашите предпочитания за съхранение на дрехи, може да решите, че имате нужда от повече място, за да окачите дрехите си, отколкото да ги сгънете. Предлагат се различни комбинации на вътрешното разпределение за повечето размери гардероби. Изборът на модулен шкаф Ви позволява гъвкаво да подбирате и съчетавате рафтове, чекмеджета и дължината на релсата за закачалки, за да отговарят на Вашите нужди.

На първо място, трябва да разгледате следните въпроси, които също са обяснени подробно в това ръководство за пазаруване:

 • За какво да внимавате, за да вземете най-доброто за Вас решение?
 • Колко струва един гардероб и какви параметри имат различните модели?
 • Какво трябва да имате предвид, когато определяте цената, вида и разположението?
 • Кои са най-новите иновации, за които непременно трябва да чуете?
 • Какви превантивни функции за безопасност може да има един гардероб?


  Прочетете нашето задълбочено ръководство за пазаруване, което дава съвети и Ви превежда през всяка стъпка, за да изберете продукта, който най-добре отговаря на Вашите нужди!

Организирайте идеите си

За да можете да кажете какъв гардероб искате да купите, първо обмислете и съберете аспектите, които искате да видите във Вашия нов модел.
Помислете кои параметри са Ви допадали и какво Ви е харесало по-малко в продукта, който сте използвали преди. Вижте какво използват Вашите приятели и роднини във Вашата среда или разгледайте ТОП продуктите на нашия сайт. Можете да прочетете за някои модели, за да разберете кои са най-търсените продукти.
За да разберете лесно кои функции и характеристики какво означават, ние ще Ви помогнем като Ви обясним всичко и ще се опитаме да улесним избора за Вас.

Първо направете списък с най-необходимите функции, които Вашият гардероб непременно трябва да притежава.
Можете да направите това лесно, като посетите страницата с категория Гардероб и изберете най-важните параметри от филтрите вляво.

Купуването на шкаф не винаги е лесна задача, тъй като трябва да се вземат предвид много параметри и дори кой ще притежава шкафа. Помислете на каква цена искате да намерите шкаф и от колко голям се нуждаете. Много дрехи изискват голяма площ за съхранение, където не са достатъчни само няколко рафта, трябва да има няколко различни отделения в него, за да може всичко да се събере. Също така помислете какво искате да съхранявате и организирате в гардероба си, колко са сгъваемите облекла и дали имате нужда от специални елементи като осветление, мебелни декорации или други дизайнови елементи.


Най-важните аспекти

Цена
Налично пространство
Размери
Материал

Други важни параметри

Вътрешни отделения
Режим на отваряне
Брой врати
Качество на изработката
Декорация

Новости, за които непременно трябва да знаете

Съвети и идеи

Оформление на гардероба

 1. За да освободите място в гардероба си и да го поддържате подреден, първо извадете оттам всички дрехи.
 2. Сортирайте артикулите по сезон на носене и популярност. Според Мария Кондо, известна японска писателка и консултант по почистване, трябва да се пазят само дрехи, които Ви правят щастливи. Останалата част се дарява, продава, изхвърля или рециклира по друг начин.
 3. Закопчайте копчетата и циповете на дрехите, преди да ги приберете в гардероба. Оформете купчини и съхранявайте ги на рафтове. Обаче не поставяйте дрехите една върху друга твърде претъпкано, защото иначе те ще се мачкат по-бързо.
 4. Можете да поставите сезонните дрехи в неизползвани куфари, прозрачни, запечатващи се найлонови торбички или чанти. Съхранявайте всичко на хладно и сухо място. Можете също да добавите нафталинови топчета или кърпа за омекотяване на тъканта към торбата, за да я предпазите от вредители.
 5. Прозрачните кутии и органайзерите за шкафове също могат да помогнат за добрата организация.

Бъдете внимателни

Почистване и редовна грижа

Шкафът вероятно ще се използва ежедневно, което води до петна и неприятни пръстови отпечатъци отстрани и около дръжките. Най-добрият начин да се отървете от тях е да използвате влажна кърпа с малко сапун. Дървените мебели са по-чувствителни към влага, затова използвайте специален консервант за дърво. Първо почистете праха от лакираната повърхност, след това избършете внимателно с влажна кърпа, като избягвате почистващи препарати. Полирайте огледалата с микрофибърна кърпа или със специален препарат за почистване на стъкло или топла вода и няколко капки кухненски оцет.

Изберете и купете най-добрия продукт за Вас

Може би не с помощта на всички достъпни филтри, но посредством най-важните успяхме да сортираме гардеробите, които можете да вземете под внимание, и сега трябва само да изберете най-симпатичния от няколко.
След това трябва да прегледате продуктите според снимките и да прочетете отзивите на клиентите. Броят на звездите е чудесно отражение на отзивите на потребителите, след като са получили стоката и са започнали да я използват. Непременно вземете предвид тези коментари, тъй като те могат да съдържат ценна информация при избора на крайния продукт.

Ако все още харесвате повече от един продукт, тогава в допълнение към описанието на продукта можете да сравните продуктите според техните свойства с функцията за сравнение.

Почти сме готови:)

Надяваме се, че сте успели да намерите идеалният за Вас гардероб, така че остава само да изберете магазина, от който искате да закупите продукта.

Това също зависи само от Вашите предпочитания, но и сега не сте сами, защото ще Ви помогнем с няколко съвета, за да улесним Вашето решение:

 • Можете да изберете такъв магазин, който познавате и на който имате доверие
 • От гледна точка на цената можете да изберете дори и най– евтиния
 • Можете да проверите разходите за доставка и наличността на продукта
 • Можете също да прочетете отзиви за магазините, където броят на звездите също ще Ви помогне
 • Потърсете етикета Коректен магазин при нашите партньори

Вярваме, че Вашето решение сега вече със сигурност е достатъчно обосновано и нямате повече съмнения кой гардероб е най-подходящият за Вас.
Надяваме се, че нашето ръководство за пазаруване Ви е било полезно.
Накрая остава да кликнете на бутона към магазина >> и да си купите избрания продукт!