Различавате коректните магазини

Какво представлява услугата?

"Коректен магазин" е услуга в полза на клиентите, стимулираща по-доброто обслужване в електронните магазини. Главната й цел е да предостави мнения от действително пазарувалите в електронните магазини на тези, на които предстои да поръчват оттам.

Подробно упътване за магазини-партньори »

Защо стартирахме тази услуга?

Стремежът ни беше преди всичко да насърчим добрите практики в онлайн облужването и съответно да подсилим доверието на ползващите този модел за пазаруване. В това виждаме начин да предоставим автентични оценки и напътствия, къде наистина си струва и къде ще останете доволни. Това могат да посочат достоверно само вече пазарувалите от съответния магазин.

Така стигнахме до идеята за услуга "Коректен магазин", даваща информация на потребителите, къде да пазаруват безпроблемно, как се обработват и доставят поръчките, какво е общото впечатление от качеството на обслужването.

Как предоставяме тези оценки?

След поръчка от електронен магазин купувачите могат да дадат своето детайлно мнение и оценка за реда и качеството на обслужването посредством въпросник, изпратен до тях в имейл.

Ако за предните 2 месеца даден магазин достигне необходимата положителна оценка, тоест средната оценка от коментарите за изминалите 60 дни е поне 4.2, тогава го отличаваме с титла Коректен магазин в нашия каталог.

Ако оценката за текущия срок спадне, това отличие се прекратява.

Данните за определяне действително произлизат от пазарували в магазина купувачи. Затова е препоръчително да потърсите зеленото лого отличаващо коректните магазини, които могат да се похвалят с повече доволни купувачи. Ако пък желаете по-конкретни отзиви, при данните за магазините можете да проследите индивидуалните мнения.

Как да пратя оценката си за даден електронен магазин?
Предимства за потребителите:
  • Сигурност в това, че зад дадените мнения и оценки стоят реални потребители, и че дадената информация е автентична.
  • Не само потребителите, но и онлайн магазините получават редовни клиентски отзиви - те са ценна обратна връзка за подобряване качеството на обслужването.
  • Търговците също могат и да реагират на забележките, с което добавят собствената визия за казуса, водеща до по-пълно изясняване на проблемите и смекчаване на тенденциозността в отзивите.
  • Отличителната зелена емблема помага за лесно откриване и запомняне на номинираните на сайта магазини.
Според нас...

„Коректен магазин" служи за по-добра ориентация на клиентите: кои магазини са надеждни, какви са в действителност отзивите по обслужването: отношение, комуникация, доставка.”

Чаба Рац
Управителен директор на pazaruvaj.com