Как да си купите люлеещ стол?

Хората обикновено си представят в люлеещи столове баби, дядовци или като цяло възрастни хора. Днес вече се произвеждат леки и модерни модели, които са идеални както за терасата, така и за всекидневната. Когато избирате подходящия люлеещ стол, съобразете бъдещото му местоположение и изискванията за поддръжка. Също така, за градинския вариант, не забравяйте да планирате къде ще съхранявате люлеещия стол извън сезона. След това всичко, което трябва да направите, е да изберете модел, който съответства на цветовете на съществуващите Ви мебели и след това следва заслужената почивка с книга или кафе.

На първо място, трябва да разгледате следните въпроси, които също са обяснени подробно в това ръководство за пазаруване:

 • За какво да внимавате, за да вземете най-доброто за Вас решение?
 • Колко струва един люлеещ стол и какви параметри има всеки модел?
 • Какво трябва да имате предвид, когато определяте цената, материала или товароносимостта?
 • Кои са най-новите иновации, за които непременно трябва да чуете?
 • Какви превантивни функции за безопасност може да има люлеещия стол?


  Прочетете нашето задълбочено ръководство за пазаруване, което дава съвети и Ви превежда през всяка стъпка, за да изберете продукта, който най-добре отговаря на Вашите нужди!

Организирайте идеите си

За да можете да кажете какъв люлеещ стол искате да купите, първо обмислете и съберете аспектите, които искате да видите във Вашия нов модел.
Помислете кои параметри са Ви допадали и какво Ви е харесало по-малко в продукта, който сте използвали преди. Вижте какво използват Вашите приятели и роднини във Вашата среда или разгледайте ТОП продуктите на нашия сайт. Можете да прочетете за някои модели, за да разберете кои са най-търсените продукти.
За да разберете лесно кои функции и характеристики какво означават, ние ще Ви помогнем като Ви обясним всичко и ще се опитаме да улесним избора за Вас.

Първо направете списък с най-необходимите характеристики, които Вашият люлеещ стол непременно трябва да притежава.
Можете да направите това лесно, като посетите страницата с категория люлеещ стол и изберете най-важните параметри от филтрите вляво.

Най-важните аспекти

Цена
Материал
Тапицерия
Товароносимост и тегло
Размер

Други важни параметри

Поставяне
Разположение
Дизайн

Новости, за които непременно трябва да знаете

Ако искате допълнителен комфорт, изберете продукт с поставка за крака. При някои така персонализирани люлеещи столове, можете да намерите поставки за крака, позволяващи регулиране в няколко различни позиции. За максималния комфорт помагат и регулируемата облегалка, наклонената назад седалка, както и дълбоката тапицерия.

Бъдете внимателни

Грижи и поддръжка

Като цяло пластмасовите и металните материали изискват най-простата поддръжка и почистване. В случай на замърсяване, мийте само с влажна кърпа и малко препарат. Когато се използва на открито, можете да използвате и антикорозионен спрей върху металните части. Повечето модели обаче са изработени от неръждаема стомана или обработен алуминий, така че не е необходима допълнителна поддръжка.

Изберете поддръжка в зависимост от вида на дървото. Меките дървета (като смърч) са по-малко устойчиви на влага, така че вероятността да се огънат или деформират е голяма. Такъв дизайн е по-подходящ за употреба на закрито, достатъчно е да го грундирате или импрегнирате от време на време. Винаги следвайте инструкциите на производителя за покритията. Обикновено те не могат да бъдат напълно премахнати и измити в пералня, така че е необходимо ръчно почистване. Кожа третирайте с особено внимание.

Изберете и купете най-добрия продукт за Вас

Може би не с помощта на всички достъпни филтри, но посредством най-важните успяхме да сортираме люлещите столове, които можете да вземете под внимание, и сега трябва само да изберете най-симпатичния от няколко.
След това трябва да прегледате продуктите според снимките и да прочетете отзивите на клиентите. Броят на звездите е чудесно отражение на отзивите на потребителите, след като са получили стоката и са започнали да я използват. Непременно вземете предвид тези коментари, тъй като те могат да съдържат ценна информация при избора на крайния продукт.

Ако все още харесвате повече от един продукт, тогава в допълнение към описанието на продукта можете да сравните продуктите според техните свойства с функцията за сравнение.

Почти сме готови:)

Надяваме се, че сте успели да намерите идеалният за Вас люлеещ стол, така че остава само да изберете магазина, от който искате да закупите продукта.

Това също зависи само от Вашите предпочитания, но и сега не сте сами, защото ще Ви помогнем с няколко съвета, за да улесним Вашето решение:

 • Можете да изберете такъв магазин, който познавате и на който имате доверие
 • От гледна точка на цената можете да изберете дори и най-евтиния
 • Можете да проверите разходите за доставка и наличността на продукта
 • Можете също да прочетете отзиви за магазините, където броят на звездите също ще Ви помогне
 • Потърсете етикета Надежден магазин при нашите партньори

Вярваме, че Вашето решение сега вече със сигурност е достатъчно обосновано и нямате повече съмнения кой люлеещ стол е най-подходящият за Вас.
Надяваме се, че нашето ръководство за пазаруване Ви е било полезно.
Накрая остава да кликнете на бутона към магазина >> и да си купите избрания продукт!