Reloop Диктофони

(2 продукта)
 Филтри

Понякога мобилен телефон може да бъде достатъчен за запис на звук, но той предлага по-лошо... Покажи повече

Параметри

Размер на вътрешната памет
Вътрешната памет е особено важна за диктофон без слот за карта с памет. 1 минута запис означава около 1 MB данни. Когато са пълни, старите записи трябва да бъдат експортирани или изтрити. Примерно капацитет от около 4000 минути е достатъчен за обикновените потребители.

2-4 GB
8 GB
16-32 GB

Живот на батерията
Показва колко дълго записващото устройство може да записва непрекъснато без зареждане. Диктофонът може да работи и с обикновен акумулатор или от батерии. Нормалното време на работа обикновено е 15-25 часа.

Качество на записа
Няколко важни фактора влияят върху чистотата на звука без шум и смущения:

Микрофон: Диктофоните имат моно или стерео микрофон. Моно звукозаписът се използва за запис на звук директно от една точка, така че е особено подходящ например за интервюта. Стереото, от друга страна, записва звука от две точки, така че е по-подходящо за запис на обкръжението или групови разговори.
Софтуер за запис: Някои модели предлагат звукови филтри, предназначени да елиминират фоновия шум. Често можете да изберете режим на запис, който отговаря на мястото на запис (дом, кафене и т.н.).
Изходен формат: Повечето рекордери записват във формат MP3 или WMA, които са стандартите за качество. Някои обаче предлагат WAV формата като бонус без компресия.
Честота на семплиране: рекордер от по-висок клас би трябвало да може да записва при 48 kHz или 96 kHz/24 бита, което е по-добре от по-старите CD формати.

370,00 лв
muziker.bg
Подробно
291,00 лв
muziker.bg
Подробно

Pъководство за пазаруване на Диктофони

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.