Amica фризери

(0 продукта)
Оформление
Енергиен клас (A-G)

Инвестицията във фризер за вашето домакинство е чудесен начин за съхранение на големи количества... Покажи повече

Най-важните аспекти

Цена

Новости, за които непременно трябва да знаете

Регулируемите отделения, разделителите и кошниците във фризера Ви помагат за организацията и прегледността на Вашите замразени стоки. За Ваше удобство можете да ги оформите и пренаредите в зависимост от количеството на съхраняваната храна. От един разполагащ с голямо вътрешно пространство, но добре организиран фризер, можете да извадите необходимата храна за секунди.
Наред с хоризонталните фризери, вертикалният фризер също може да бъде персонализиран в повечето случаи. Много продукти имат допълнителни отделения и вътрешни рафтове, така че и при тези модели да можете да преразпределяте съдържанието.

Фризерът със заключване на вратата се препоръчва предимно за семейства с малки деца.

Има модели, които имат аларма за отворена врата, която след определен период от време Ви предупреждава да я затворите. По този начин можете да избегнете допълнителното натоварване на фризера или да започне размразяване на храната поради невнимание.

Някои вертикални фризери имат отделение за леко замразяване, което поддържа например сладоледа замразен, но все пак остава достатъчно мек, за да се изважда с лъжичка. Тази функция е плюс за удобство и вече не е нужно да се притеснявате за времето на размразяване.

Някои фризери имат също и функция за супер замразяване (superfrost). Функцията задава температурата по-студена от абсолютната най-ниска температура, запазва свежестта на храната или може бързо да замрази големи количества храна.

Благодарение на технологията за защита от скреж (no frost) няма нужда да размразявате фризера, благодарение на технологията против заледяване. Вентилаторът в охлаждащото пространство насочва влажния въздух по посока на изпарителя, който го замразява на контролирано място и ледът се топи редовно в резултат на нагряването. Тази система предотвратява натрупването на лед върху стената на фризера и също така подтиска развитието на бактерии.

За да поддържа храната на правилната температура, фризерът трябва да работи 24 часа в денонощието, което може да се отрази на сметката Ви за електричество в дългосрочен план. Пазараът предлага енергийно ефективни модели, които консумират по-малко енергия и са по-екологични. Затова преди избора си струва да обърнете внимание на този детайл, както и да проверите стойността на годишното потребление на енергия в киловати (kW) в информационния лист на продукта.

Няма такъв продукт.

Pъководство за пазаруване на Фризери

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.