Описание
Производител: BodyCraft
Модел: Elite


Описание:

BodyCraft гладиатор Elite е професионален мултифункционален фитнес уред, който може да се използва както във фитнес зала, така и в домашни условия. Този гладиатор е с най-висок клас в своята категория, изработен е от здрав стоманен профил 85 х 45 мм. BodyCraft Гладиатор Elite е покрит със специален спрей Platinum Gray, който предпазва уреда от надраскване.

BodyCraft гладиатор Elite дава възможност за извършване на повече от 100 различни упражнения за ефективно натоварване на цялото тяло. За укрепване на мускулите на ръцете и мускулите на гърба, можете да използвате горната ролка, а с долната ролка да симулирате гребане. Долните ролки може да се използват и за укрепване на краката, чрез разнообразни упражнения.

BodyCraft Elite разполага с революционна система, която все по-често да се среща в професионалните фитнес зали, а именно ABS, или с други думи, активна система за балансиране. Тази система се използва за трениране на баланса по време на упражненията, което води до по-голямо натоварване и още по-добро укрепване на мускулите (стимулира дълбоко разположените мускулни влакна).

Благодарение на изключително здравите ролки с лагери, гладиаторът може да бъде натоварен до невероятните 180 кг. Неприятните скърцания на металните кабели остават в миналото. Металните кабели на мултифункционалния фитнес уред BodyCraft Elite са много по-гъвкави и разполагат със специално покритие за максимално намаляване на шума.

Не на последно място, гладиатора разполага с ортопедична облегалка, която осигурява нужната лумбална опора. Огромната гама от възможности за проняма на позицията на облегалката заедно със седалката и държача за бутилка са финия завършек в дизайна на този уред.

Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^