Офертите за продукта

 

HMS Мултифункционален уред HMS Atlas X1

1 823,00 лв
Безплатна доставка
В наличност
към магазина »
sport-mag.eu
Описание
Мултифункционално устройство HMS, удобна и издръжлива подплата, подвижна лежанка за упражнения, включена каишка за глезените.
Многофункционалният фитнес уред Atlas X1 е модерно устройство, пригодено за ефективни упражнения, който отговаря на нуждите на най-претенциозните потребители. С това устройство имате разнообразни възможности за трениране. Устройството е оборудвано с: горен и долен лост за упражнения, лежанка Scott, аксесоари за удължаване на краката, аксесоар за упражнения тип butterlfy. Разполага с лост който се регулира много лесно. Основното предимство на това многофункционално устройство е фактът, че лежанката може да бъде отделена, така че можете да тренирате в изправено положение. Многофункционалното устройство Atlas X1 е изработено от най-качествените материали, които осигуряват стабилност и безопасност при употреба. Кабелната система и скрипеците отговарят на най-високите технически и осигурителни стандарти. Комфортната седалка може да се регулира на 3 нива. С този продукт ще тренирате следните мускулни групи: трапецови, постурални, делтоидени, гръбни, гръдни, хълбочни, трицепси,   на краката.
Техническо описание
Размери на продукта: Д227 xШl 202 x В205 см
Аксесоари: многофункционална лежанка , аксесоар за упражнения тип батърфлай , горен и долен лост за упражнения , аксесоари за удължаване на крака та , лежанка Scott
Дължина на лоста : 196 см, диаметър 25 мм
Отделена лежанка
Удобна подплата
Каишка за глезена
Стойка за тежести с диаметър 25 mm и 50 mm
Регулируемо напрежение на кабел ите
Тегло на продукта: 97 кг
Максимално допустимо тегло (потребител + тежести ): 272 кг
Максимално допустимо тегло: 135 кг
2 КОЛЕТА .

Продукт известен още и като X 1 Atlas, X1Atlas
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.