Описание
Производител: inSPORTline
Модел: ProfiGym N40 (7256IN)


Описание:

inSPORTline комбиниран уред ProfiGym N40 е качествен мултифункционален фитнес уред за тренировки в домашни условия на всички основни мускулни групи. Фитнес уреда предлага възможност за извършване на 100 различни упражнения и така да натоварите цялото тяло. inSPORTline ProfiGym N40 е изработен от здрава стоманена конструкция от профил с размер 80 х 40 мм, което допринася за голяма стабилност и сигурност на уреда.

За тренировка на мускулите на ръцете и гърба можете да използвате годния скрипец, за тренирвока на краката можете да използвате метода на лег-екстензията, а долният скрипец, симулира тъй нареченото гребане. Можете да тренирате с пеперудата за гърди, а уредът предлага и възможност за трениране само с една ръка.

inSPORTline комбиниран уред ProfiGym N40 разполага с мека седалка и облегалка с дебелина на тапицерията 50 мм, гъвкав стоманен кабел покрит с найлон , който осигурява плавно и тихо движение. и дръжки против плъзгане. Освен това гладиатора идва с тежести от 45 кг (9 х 5 кг), които могат лесно да бъдат регулирани чрез механизъм.

Можете да ползвате тежести с диаметър на отвора 30 мм, като стойките за тежести на скрипеца са с товароносимост до 80 килограма и 2 x 65 кг на рамената за пеперуда.

Благодарение на отличните качества inSPORTline комбиниран уред ProfiGym N40 е предпочитан фитнес уред за тренировки в домашни условия.

Продукт известен още и като ProfiGym N 40 7256 IN, ProfiGymN407256IN, ProfiGym N40 (7256 IN)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^